Actueel

Categorie:

Technische toppers gezocht

Ben jij op zoek naar een baan in de technische sector? Of je nu net van school komt of al jaren ervaring hebt binnen de technische sector, wij zijn op zoek naar jou! Onze allround ervaring in de metaalindustrie stelt ons in staat om onze klanten hoogwaardige producten te leveren. We doen dit met een veelzijdig team aan mensen en blijven groeien dus we zijn hard op zoek naar versterking. 

Dus of je nu bij ons aan de slag gaat met het mede produceren van onze machines als lasser of constructiemedewerker, je meehelpt onze turn-key totaaloplossingen te ontwerpen als engineer, of dat je als werkvoorbereider ervoor zorgt dat alles smooth verloopt zorgt dat alle materialen op tijd geleverd zijn... wij ontmoeten je graag op ons kantoor om eens even te babbelen en te kijken wat het beste bij jou, maar natuurlijk ook bij ons past. Wie weet heb jij binnenkort wel een super uitdagende baan bij ons en werk je dagelijks binnen een dynamische omgeving samen met je directe collega’s van Ville en dochterondernemingen Halk, Ville Aannemingsbedrijf en Unifortes.

 

Ben je benieuwd, kijk dan even op onze vacature pagina of neem contact op via 0786743877 of info@ville.nl 

Terug naar overzicht

Filter op Categorie

e-mail updates

Automatisch op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Ville? Meld je dan aan onderaan deze pagina aan voor onze e-mail nieuwsbrief.