Ville Metaalindustrie
en Apparatenbouw

Ville bewerkt al sinds 1955 alle soorten metaal, maar is vooral gespecialiseerd in staal, RVS en aluminium. We werken aan kleine orders maar ook aan grote installaties die volledig in-house geëngineerd en gebouwd worden, en op locatie geïnstalleerd. Onze engineers maken de complete uitbesteding van productontwikkeling mogelijk, samen met onze hooggekwalificeerde metaalbewerkers en machinebouwers. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? 

OFFERTE AANVRAGEN


SNEL EEN VRAAG?

Bel of mail ons direct. Onze product adviseurs staan direct voor u klaar.

Tel +31 (0) 78 674 38 77
E-mail info@ville.nl

MEER DAN 60 JAAR ERVARING


Met een uitstekend geoutilleerd machinepark en 60 jaar ervaring is bijna alles mogelijk. Een team van meer dan 50 medewerkers bewaakt constant de uiterst hoogwaardige kwaliteit. Bovendien is de capaciteit en het voorraadbeheer zodanig efficiënt georganiseerd, dat snelle levertijden en flexibele orderverwerkingen synoniem staan voor Ville.

ALLROUND IN METAALTECHNIEK


We zijn uitgegroeid tot one-stop-shop voor alle plaatbewerkingen in RVS, staal en aluminium. Klanten komen bij Ville terecht voor een plaatje of halffabricaat, maar ook voor de volledige productie van apparaten en machines. We engineeren, bewerken, produceren en assembleren. Geheel naar wens van de klant, met focus op constante kwaliteit.

Wij zijn dé one-stop shop voor alle plaatbewerkingen in RVS, staal en aluminium. Van engineering tot montage op locatie. 

Snel een gesneden plaat nodig? Bel ons en we gaan direct aan de slag! 

Onze engineers zijn innovatief en werken doorgaans aan de meest complexe engineeringsvraagstukken. Nieuw product of re-engineering van een bestaand product?