Bewerkingen

Aluminium constructiebedrijf

Als uw partner in het bewerken en vervaardigen van aluminium, zijn we hét aluminium constructiebedrijf voor al uw projecten van aluminium. Van het kanten, walsen en persen van aluminium tot het lasersnijden, wij staan voor elk gewenst project voor u klaar!


Bewerken van aluminium bij Ville

Bij Ville zijn we gespecialiseerd in het bewerken en vervormen van aluminium. Naast aluminium, is het ook mogelijk om materialen zoals staal en RVS te bewerken. 

Naast de verschillende materialen, kennen we bij Ville ook verschillende manieren van het bewerken van aluminium. De volgende bewerkingsprocessen zijn mogelijk:

Wilt u meer informatie over de bewerkingen van aluminium of wilt u graag persoonlijk advies? Onze medewerkers helpen u graag verder! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
 
 
SNEL EEN VRAAG?
Bel of mail ons direct. Onze product adviseurs staan direct voor u klaar.
 


 

Voorbeelden van aluminium bewerkingen bij een Aluminium constructiebedrijf

In de afgelopen jaren hebben we al veel aluminium projecten afgeleverd bij tevreden klanten. We zijn dan ook al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het bewerken van aluminium.

Verzinkte trap voor huisartsenpost op curacao Samenwerking van meer dan 30 jaar Snijden, kanten en lassen voor Unifortes
Lindor houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van mengers.... Lees meer  Verzinkte stalen trap met RVS leuningwerk voor de huisartsenpost.... Lees meer Wij snijden, kanten en lassen al het RVS 304 plaatmateriaal voor  Unifortes.... Lees meer

 
Het laten zetten van aluminium. Hoe werkt dat?

Zoals eerder benoemd, zijn we bij Ville Metaalbewerkingen gespecialiseerd in diverse manieren van het bewerken van aluminium. Wanneer u kiest om uw metaal te laten bewerken bij Ville Metaalbewerkingen nemen we de volgende stappen:

 • Offerte aanvragen
  U kunt gemakkelijk bij ons een offerte aanvragen. Doorgaans krijgt u dezelfde dag nog een reactie van ons. 
 • Leverdatum en orderbevestiging
  Wanneer uw order ingepland is, ontvangt u direct een bevestiging met leveringsdatum. 
 • Productie zetten
  We gaan met uw order aan de slag! 
 • Afwerking en oplevering
  Bij Ville Metaalbewerkingen leveren we puur gesneden en gezetten platen, maar het compleet integreren van uw productieproces beschikt tevens ook tot onze mogelijkheden. 

Ville, aluminium constructiebedrijf

Ville is een familiebedrijf met al meer dan 60 jaar kennis in metaal. We ontzorgen de klant van engineering tot assemblage, geen project is te ingewikkeld. Met onze brede kennis op het gebied van verschillende soorten metaalbewerkingen, hebben we de capaciteit om ontwerpen op korte termijn te produceren. 

‘’ Wij zijn dé one-stop shop voor alle plaatbewerkingen in RVS, staal en aluminium. Van engineering tot montage op locatie.’’

Ook voor onderhoud of hulp op locatie bent u bij Ville aan het juiste adres. Wij ontzorgen onze klanten onder andere op het gebied van:

 • Metaalbewerking van A tot Z
 • Engineering in 3D
 • Assemblage (op locatie)
 • R&D
 • Productie van concept tot eindproduct
 • Onderhoud & service

Bent u op zoek naar advies op maat voor uw metaalbewerkingen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.


Klanten van Ville

Bij Ville Metaalbewerkingen werken we voor diverse bedrijven uit verschillende sectoren. Zo werken we voor:

 • Machinebouw
 • Voedingsmiddelenindustrie
 • Zuivelindustrie
 • Scheepvaartindustrie

Ook zijn we, naast de bovengenoemde sectoren, een belangrijk deel van de (petro)chemische industrie. Maar ook specialisaties als roestvaststalen bordessen, aluminium goten, kunstwerken, trappen en leuningen werken we vaker aan.


Op zoek naar een specifieke vraag over aluminium?

Voor vragen kunt u terecht bij onze adviseurs. Ons team reageert doorgaans nog dezelfde werkdag. Voor dringende vragen kunt u telefonisch contact opnemen via onderstaande gegevens.

E-mail info@ville.nl

Graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Ville? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!