Bewerkingen

CNC snijden

Wat is cnc snijden?

CNC snijden is het snijden met een CNC-machine. Een ‘Computer Numerical Control’ machine. Dit wilt zeggen dat dat het computer gestuurde machines zijn. Door middel van deze computer gestuurde machines hebben we de mogelijkheid om verschillende materialen te bewerken naar diverse eindproducten.

Hoe werkt het CNC snijden

Bij lasersnijden wordt er een digitale tekening ingeladen, die vervolgens uit het gewenste materiaal gesneden wordt. De afdeling engineering bij Ville, checkt uw aangeleverde ontwerpen, of zorgt zelf voor een ontwerp dat vervolgens volledig automatisch door de lasersnijmachine wordt uitgelezen. 

Vaak is lasersnijden een onderdeel in het metaalbewerkingsproces van plaat tot apparaat of machine. Bij Ville bieden wij u diverse metaalbewerkingen aan: 

 Ook oppervlaktebewerkingen en montage, eventueel op locatie, kunnen worden verzorgd. Wilt u volledig ontzorgd worden op het gebied van lasersnijden? Met al meer dan 60 jaar ervaring zijn wij uw perfecte partner!


CNC snijden bij Ville

Het lasersnijden van metaal noemen we metaalbewerking. Hierbij worden verschillende vormen met een hoge snelheid uit een metalen plaat gesneden. Hierna kan er voor gekozen worden om dit nog te bewerken tot een eindproduct.
Het machinepark van Ville bevat een geavanceerde Trumpf lasersnijmachine. Deze staan bekend als de meeste betrouwbare lasersnijmachine ter wereld. De Trumpf machine heeft een grote capaciteit waardoor deze nauwkeurig en snel diverse materialen en diktes bewerkt.

Met de lasersnijmachine van Trumpf kunnen de volgende materialen bewerkt worden:
  • Staal
  • RVS
  • Aluminium
  • Koper
  • Messing
Meer weten over CNC snijden bij Ville metaalbewerkingen? Vraag gemakkelijk een offerte aan.
 
 
SNEL EEN VRAAG?
Bel of mail ons direct. Onze product adviseurs staan direct voor u klaar.
 


 

CNC-lasersnijmachines

Binnen de CNC-lasersnijmachines wordt er een onderscheid gemaakt tussen CO2 en fiberlasersnijden. Bij Ville maken we gebruik van Fiberlasersnijden.

Met een fiberlasersnijmachine maken we gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van lasersnijden. Via een glasvezelkabel wordt er informatie naar de snijkop van de fiberlasersnijmachine gestuurd. Deze technologie zorgt voor een hogere snelheid, tegen minder warmte-inbreng bij het snijden. 
Dat maakt de fiberlaser een duurzame optie voor al uw projecten in lasersnijden. Daarnaast heeft de fiberlasersnijmachine minder gevoelige onderdelen waardoor hij minder storingsgevoelig is. Een betrouwbare keuze voor uw projecten.

 

Voorbeelden van lasersnijden bij Ville


Verzinkte trap voor huisartsenpost op curacao Samenwerking van meer dan 30 jaar Snijden, kanten en lassen voor Unifortes
Lindor houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van mengers.... Lees meer  Verzinkte stalen trap met RVS leuningwerk voor de huisartsenpost.... Lees meer Wij snijden, kanten en lassen al het RVS 304 plaatmateriaal voor  Unifortes.... Lees meer
 

Meer informatie over CNC snijden?

Vraag gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie over CNC snijden. Onze vakspecialisten helpen u graag verder met een advies op maat!

E-mail info@ville.nl

Graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Ville? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!