Bewerkingen

Constructiebedrijf

Ville Metaalbewerkingen, een familiebedrijf met al meer dan 60 jaar ervaring in het vak. Als constructiebedrijf in Strijen, onder de rook van Rotterdam, maken we ons sterk met het ‘verbinden van metaal’. Dat is wat we doen.

Als constructiebedrijf, engineeren, bewerken, produceren en assembleren we diverse metaalsoorten. We verbinden het metaal tot halffabricaat of als volledig apparaat, om dit perfect bij de klant te kunnen afleveren en is sommige gevallen zelfs te installeren.


  OFFERTE AANVRAGEN

 

Constructiebedrijf

Het maken van constructies voor grotere eindproducten zoals tanks, mengtrommels, buitentrappen en mammoettankers. Dat is wat Ville Metaalbewerkingen kenmerkt als constructiebedrijf. We zorgen met onze bewerkingen op metaal voor een veilige en stevige constructie voor diverse projecten.

‘’ Wij zijn dé one-stop shop voor alle plaatbewerkingen in RVS, staal en aluminium. Van engineering tot montage op locatie.’’

Benieuwd naar de werkzaamheden van Ville Metaalbewerkingen? We laten het u graag zien:

In de afgelopen jaren hebben we al veel aluminium projecten afgeleverd bij tevreden klanten. We zijn dan ook al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het bewerken van aluminium.
 
Verzinkte trap voor huisartsenpost op curacao Samenwerking van meer dan 30 jaar Snijden, kanten en lassen voor Unifortes
Lindor houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van mengers.... Lees meer  Verzinkte stalen trap met RVS leuningwerk voor de huisartsenpost.... Lees meer Wij snijden, kanten en lassen al het RVS 304 plaatmateriaal voor  Unifortes.... Lees meer

 

Als constructiebedrijf in de regio van Rotterdam, werken we voor diverse ondernemingen met het bewerken van metaal. Dit doen we voor diverse sectoren:

 • Zuivelindustrie
 • Machinebouw
 • Voedingsmiddelenindustrie
 • Scheepvaartindustrie

Naast de genoemde sectoren werken we voor meer type bedrijven. Deze vind je terug bij onze projecten.

Meer over onze klanten én de werkwijze van Ville Metaalbewerkingen vindt u hier. 

 

Materiaalbewerkingen bij Ville

Bij Ville Metaalbewerkingen helpen we diverse ondernemers efficiënter te werken met onze rol als one-stop-shop voor alle plaatbewerkingen op metaal. We werken daarin met verschillende metaalsoorten:

 • RVS
 • Aluminium
 • Staal

Met deze materiaalsoorten, kunnen we dan ook verschillende bewerkingen uitvoeren. 

Bewerkingen binnen Ville Metaalbewerkingen:

Deze technieken kunnen we uitvoeren op de verschillende metaalsoorten. Wilt u meer weten over een metaalbewerking bij Ville Metaalbewerkingen voor uw bedrijf? Vraag dan gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

  

 

Ville, aluminium constructiebedrijf

Ville is een familiebedrijf met al meer dan 60 jaar kennis in metaal. We ontzorgen de klant van engineering tot assemblage, geen project is te ingewikkeld. Met onze brede kennis op het gebied van verschillende soorten metaalbewerkingen, hebben we de capaciteit om ontwerpen op korte termijn te produceren. 

‘’ Wij zijn dé one-stop shop voor alle plaatbewerkingen in RVS, staal en aluminium. Van engineering tot montage op locatie.’’
 
Ook voor onderhoud of hulp op locatie bent u bij Ville aan het juiste adres. Wij ontzorgen onze klanten onder andere op het gebied van:
 
 • Metaalbewerking van A tot Z
 • Engineering in 3D
 • Assemblage (op locatie)
 • R&D
 • Productie van concept tot eindproduct
 • Onderhoud & service
 
Bent u op zoek naar advies op maat voor uw metaalbewerkingen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
 

Soorten metaalbewerkingen bij een constructiebedrijf

Als constructiebedrijf in Rotterdam, kunt u bij ons terecht voor het bewerken van diverse soorten metalen. Daarbij zijn er verschillende manieren om RVS, staal en aluminium te bewerken. We nemen ze graag met u door:

 • Kantpersen van metaal
  Wanneer we een metaalsoort vouwen, ontstaat er een proces wat het kanten/kantpersen van metaal genoemd wordt. We beheren drie CNC gestuurde kantbanken. Daar vouwen we elk stuk plaatmateriaal mee zonder enige moeite.
 • Knippen van metaal
  Bij het knippen van metaalsoorten, wordt er met een hydraulische guillotine schaar door een metaalsoort geknipt. Dit is een ouderwetse methode die nog vóór de ontwikkelingen zijn van de lasersnijmachines. In sommige gevallen is het knippen van metaal nog steeds dé oplossing voor het bewerken van metaal.
 • Lasersnijden
  Lasersnijden is dé standaard binnen metaalbewerkingen. Bij lasersnijden werken we met een geautomatiseerd proces. In dit proces zijn een aantal dingen belangrijk: hoge snelheid, efficiëntie, nette snijrand en een lage mate van snijverlies. Doordat de machines dag en nacht doordraaien bij Ville, garanderen wij voor het lasersnijden een korte levertijd. 
 • Lassen
  Het lassen van verschillende metalen wordt op diverse manieren gedaan. TIG- MIG/MAG- stift- en puntlassen van RVS, staal en aluminium zijn de verschillende opties voor het lassen bij Ville. 
 • Walsen
  Het rondwalsen van plaatmaterialen gebruiken we bij Ville voor het vervaardigen van silo’s, tanks en ketels. De machines hebben een capaciteit van 4 meter lengte en kunnen op verschillende manieren buigen.

Daarnaast bieden we bij Ville te allen tijde advies op maat. Zo zorgen we ervoor dat uw metaalbewerkingen altijd naar uw wensen geproduceerd worden.
Op zoek naar advies op maat? We helpen u graag verder!
 

 

Constructiebedrijf Ville Metaalbewerkingen

Bij Ville Metaalbewerkingen, bewerken we al sinds 1955 diverse soorten metaal. Daarbij zijn we vooral gespecialiseerd in het bewerken van staal, RVS en aluminium. We werken aan kleine orders, maar ook aan grote installaties. 

Alle projecten kunnen wij volledig in-house engineeren en bouwen. Daarna worden deze op locatie geïnstalleerd. Onze gespecialiseerde engineers maken de complete uitbesteding van productontwikkeling mogelijk, samen met onze hooggekwalificeerde metaalbewerkers en machinebouwers. 

We zijn een hecht familiebedrijf en hebben al meer dan 60 jaar kennis en ervaring in het bewerken van metaal. Van assemblage tot engineering, we staan altijd voor u klaar als constructiebedrijf.

Wij kunnen u ontzorgen bij:

 • Onderhoud en service
 • Engineering in 3D
 • Bewerkingen van metaal van A tot Z
 • Assemblage op locatie
 • Productie van concept tot eindproduct

Advies op maat voor de metaalbewerkingen van uw bedrijf? Vraag vrijblijvend en gemakkelijk een offerte aan.

Materiaalbewerkingen bij Ville. Hoe werkt dat?
 

We zijn gespecialiseerd in bewerken van verschillende metaalsoorten. Wanneer u kiest om uw metaal te laten bewerken bij Ville Metaalbewerkingen, gaat u het volgende proces in:

 • U vraagt een offerte aan
  Een offerte aanvragen gaat erg gemakkelijk bij ons. Vaak krijgt u dezelfde dag nog een reactie van ons. 
 • De leverdatum en orderbevestiging
  Wanneer uw order ingepland is, ontvangt u direct een bevestiging met leveringsdatum. 
 • Productie zetten
  We gaan direct met uw order aan de slag.
 • Afwerking en oplevering
  Bij Ville Metaalbewerkingen leveren we puur gesneden en gezetten platen, maar het compleet integreren van uw productieproces beschikt tevens ook tot onze mogelijkheden. 

 Op zoek naar een specifieke vraag over ons constructiebedrijf?

Wij helpen u graag verder met ale vragen over het bewerken van onze metalen. Ons team van experts reageert doorgaans nog dezelfde dag op uw vraag. 

Dringende vragen? Neem telefonisch contact op.

 
Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Ville Metaalbewerkingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.