Missie, visie en ambitie

Missie

Wij streven overal en altijd naar de juiste match! Of je nu op zoek bent naar werk of de juiste medewerkers voor uw organisatie. Werknemers en werkgevers bij elkaar brengen, een wederzijdse vertrouwensrelatie opbouwen, dat doen wij graag! Daarbij is inhoudelijke vakkennis en kennis van de branche alleen niet voldoende. Wij zijn ervan overtuigd dat de mensen het verschil maken. Succesvolle bedrijven trekken de juiste betrokken en gemotiveerde mensen aan, houden ze aan boord en zorgen goed voor hen.

Onze klant, een werknemer of een werkgever, staat hierbij centraal. Het draait namelijk niet alleen om wat wij allemaal in huis hebben. Wat ons drijft, is vooral waar onze klanten behoefte aan hebben en wie onze klanten kunnen helpen in deze behoefte te voorzien. We zijn altijd en overal op zoek naar de ideale match, vakinhoudelijk én persoonlijk.

Mensen bij elkaar brengen is dus onze missie. Het fundament van Duijndam Uitzendgroep is sterk. Sinds 1997 worden dagelijks vele flexkrachten succesvol geplaatst bij opdrachtgevers en nog steeds doen we dat iedere dag. Dit is onze passie!

Visie

Vraag en aanbod van flexwerk varieert met de jaren: per periode, per branche, per functiegroep en per opleidingsniveau is de vraag en het aanbod afhankelijk van economische en demografische ontwikkelingen, trends en tijdgeest. Wat altijd geldt, is dat goede en gemotiveerde werknemers waardevol zijn voor organisaties en bedrijven. Misschien zijn uw medewerkers zelfs wel dé kritische succesfactor van uw onderneming. Tevreden en enthousiaste medewerkers zorgen immers voor een goede sfeer, zijn productiever en leveren betere (bedrijfs-)resultaten! Aan de andere kant blijft ‘leuk werk’ ook een belangrijk gegeven in het leven van een medewerker. Een medewerker komt het beste tot zijn recht als hij het goed naar de zin heeft. Het invullen van die verwachting is iets wat wij graag waar maken!

Ambitie

Duijndam Uitzendgroep groeit de laatste jaren aanzienlijk, ondanks de economisch uitdagende tijden. Steeds meer opdrachtgevers en werkzoekenden, uit verschillende branches en beroepsgroepen, vinden hun weg naar ons. Onze ambitie is de komende jaren deze groei gecontroleerd door te zetten. Een groeiende behoefte aan flexibiliteit in personeel en het vinden van de juiste medewerkers bieden hiervoor alle kansen. Onze organisatie staat en onze medewerkers zijn er klaar voor. U ook?