Lasersnijden RVS

RVS Constructiebedrijf

Ville Metaalindustrie en apparatenbouw. Een RVS constructiebedrijf dat naast het bewerken van RVS, ook gespecialiseerd is in het bewerken van staal en aluminium. 

We werken al meer dan 60 jaar aan zowel kleine orders, als grote installaties die volledig in-house ontworpen en gebouwd worden. Dat maakt ons dé partner in het vervormen en bewerken van staal, RVS en aluminium.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als RVS constructiebedrijf? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

 
SNEL EEN VRAAG?
Bel of mail ons direct. Onze product adviseurs staan direct voor u klaar.
 
 
 
 
  

Bewerkingen van RVS bij Ville

Er bestaan veel mogelijkheden om RVS te kunnen bewerken. Bij Ville vindt u de volgende bewerkingen:

 • Kantpersen van RVS
  Kantpersen is het vouwen van materiaalsoorten. Kanten is een bewerkingsproces voor het vervormen van een plaat, in dit geval een plaat van RVS. Kantpersen gebeurt vaak in een V-vormige machine waarin het mes de plaat in een V-vorm gebogen wordt. Dit is een relatief goedkoop proces doordat dit compleet geautomatiseerd kan worden.
 • Lassen van RVS
  We hebben diverse technieken voor het lassen van metaalsoorten. Het lassen van RVS, metaal en aluminium vraagt een andere soort maatwerk dan andere metaalsoorten. Dat neemt met zich mee dat het lassen van RVS, metaal en aluminium ook in drie verschillende fabrieken gebeurt. Daarnaast behoort ook het poedercoaten, stralen, beitsen en assembleren tot de afwerkingsmogelijkheden bij Ville.
 • Walsen van RVS
  Bij Ville hebben we over vijf walsmachines met verschillende top rollen voor het bewerken van RVS, staal, aluminium, messing en koper. Met walsen bedoelen we: het ombuigen van verschillende soorten materiaal. De machines bij Ville zijn geschikt voor het walsen van kleine tot grote platen tot 4 meter en 12 millimeter dik.
 • Knippen van RVS
  Het knippen van RVS is de ouderwetse manier van lasersnijden. Toch komt het in sommige projecten beter uit om het materiaal te knippen in plaats van te snijden. Het knippen wordt gedaan met een hydraulische guillotineschaar en is de snelste techniek voor het creëren van rechthoekige vormen.
 • Lasersnijden van RVS
  Het geautomatiseerde proces van lasersnijden gebeurt met hoge snelheid, efficiëntie, ultiem nette snijrand en met lage mate van snijverlies. De CNC-lasersnijmachines waar we bij Ville gebruik van maken, zorgen ervoor dat elke gewenste vorm gesneden kan worden.

VOORBEELDEN VAN RVS BEWERKINGEN BIJ VILLE

Bent u benieuwd naar wat we allemaal kunnen realiseren met het bewerken van RVS? Bekijk onze projecten.
 
 
Verzinkte trap voor huisartsenpost op curacao Samenwerking van meer dan 30 jaar Snijden, kanten en lassen voor Unifortes
Lindor houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van mengers.... Lees meer  Verzinkte stalen trap met RVS leuningwerk voor de huisartsenpost.... Lees meer Wij snijden, kanten en lassen al het RVS 304 plaatmateriaal voor  Unifortes.... Lees meer

 

Meer informatie over lasersnijden uit RVS?

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen met het lasersnijden van metaal? Op zoek naar een specifieke vraag over het lasersnijden van een bepaalde vorm? Via onderstaande knop geven wij u graag meer informatie en sturen wij u een offerte. 

Op zoek naar een specifieke vraag over het lasersnijden uit metaal?

Voor vragen kunt u terecht bij onze adviseurs. Ons team reageert doorgaans nog dezelfde werkdag. Voor dringende vragen kunt u telefonisch contact opnemen via onderstaande gegevens.
 
E-mail info@ville.nl
 
Graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Ville? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!