Sponsoring & Partnerships

Duijndam Uitzendgroep ondersteunt en stimuleert op verschillende manieren evenementen en activiteiten op cultureel, sportief en maatschappelijk gebied. Het leveren van een waardevolle bijdrage aan de samenleving is hierbij een belangrijke drijfveer.

World Horti Center

Het World Horti Center is hét kennis- en innovatiecentrum van de internationale glastuinbouwsector. Een toonaangevend platform waar het bedrijfsleven, onderwijs, onderzoek en overheid samen innoveren, verbinden, creëren en inspireren. In onderstaande video vertellen wij waarom wij geloven in het Word Horti Center en wat onze wens is voor de toekomst.

Profronde Westland

De Profronde Westland is het grootste, gratis wielerevenement van de regio met grote namen uit o.a. Tour de France. Jaarlijks trekt dit evenement zo’n 30.000 tot 40.000 bezoekers. Met de start en finish voor ons hoofdkantoor kunnen wij uiteraard niet ontbreken als één van de hoofdsponsors van dit sportieve evenement.

Waterpop

Waterpop is een gratis festival dat jaarlijks plaatsvindt in het Hofpark in Wateringen. Naast muzikale optredens, biedt Waterpop straattheateracts, een festivalmarkt en verschillende kinderactiviteiten. Al jarenlang zijn wij (hoofd)sponsor van dit evenement. Dankzij alle vrijwilligers en sponsors kan Waterpop gratis toegankelijk blijven voor iedereen.

Het Varend Corso Westland

Het Varend Corso Westland is een jaarlijks terugkerend evenement met bloemen, planten en groenten in de hoofdrol. De varende stoet trekt door onder meer het Westland, Schipluiden, Maassluis, Den Haag, Delft en Vlaardingen. Het Varend Corso streeft ernaar om zo veel mogelijk mensen te laten zien wat het Westland te bieden heeft en welke mooie en gezonde producten in de Westlandse kassen worden geteeld. Wij dragen hier graag ons steentje aan bij door de corsoboten van Kwintsheul en Wateringen te sponsoren.

Bedrijven Vereniging InterWateringen

Duijndam is lid van de Bedrijvenverenging InterWateringen (BVIW), een dynamische club ondernemers gevestigd in Wateringen of Kwintsheul. De ondernemers in de BIVW zijn actief in verschillende branches, waarbij de leden opereren op managementniveau. Door deze diversiteit ontstaat er een interessant platform. Hiermee worden er handvatten aangereikt om kansen te pakken en bedreigingen te trotseren.

Sportverenigingen

Wij dragen sportieve verenigingen graag een warm hart toe door middel van sponsoring. Zo zijn wij onder andere al jarenlang sponsor van diverse voetbal- en volleybalteams van Velo in Wateringen.