Bewerkingen

Staal constructiebedrijf

Ville bewerkt al sinds 1955 alle soorten metaal, maar is vooral gespecialiseerd in staal, RVS en aluminium. We werken aan kleine orders, maar ook aan grote installaties die volledig in-house geëngineerd en gebouwd worden, en op locatie geïnstalleerd. Onze engineers maken de complete uitbesteding van productontwikkeling mogelijk, samen met onze hooggekwalificeerde metaalbewerkers en machinebouwers. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
 
 
SNEL EEN VRAAG?
Bel of mail ons direct. Onze product adviseurs staan direct voor u klaar.
 


 

Ville, staal constructiebedrijf

Bij Ville Metaalbewerkingen, hebben we als familiebedrijf al meer dan 60 jaar kennis en ervaring in het bewerken van metaal. Van assemblage tot engineering, we helpen u op alle mogelijke manieren als staal constructiebedrijf.

Wij kunnen u als klant ontzorgen bij:
  • Engineering in 3D
  • Bewerkingen van metaal van A tot Z
  • Onderhoud en service
  • Assemblage op locatie
  • Productie van concept tot eindproduct
Op zoek naar advies op maat voor uw metaalbewerkingen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.


Staal constructiebedrijf

Als staal constructiebedrijf, zijn we bij Ville Metaalbewerkingen gespecialiseerd in het bewerken en vervormen van staal. Naast staal werken we ook veel met aluminium en RVS.

De volgende bewerkingen kunnen we uitvoeren op staal, RVS en aluminium:
  • Kantpersen
  • Lassen
  • Knippen
  • Walsen
  • Lasersnijden

Voorbeelden bij een staal constructiebedrijf

Benieuwd naar onze projecten als een staal constructiebedrijf? In de afgelopen 60 jaar hebben we veel mooie projecten afgeleverd bij onze klanten.

Verzinkte trap voor huisartsenpost op curacao Samenwerking van meer dan 30 jaar Snijden, kanten en lassen voor Unifortes
Lindor houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van mengers.... Lees meer  Verzinkte stalen trap met RVS leuningwerk voor de huisartsenpost.... Lees meer Wij snijden, kanten en lassen al het RVS 304 plaatmateriaal voor  Unifortes.... Lees meer

Op zoek naar een specifieke vraag over staal?

Onze adviseurs helpen u graag verder met al uw vragen over het bewerken van staal. Het team van specialisten reageert doorgaans nog dezelfde dag op uw aanvraag. 

Heeft u een dringende vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op.

E-mail info@ville.nl

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Ville Metaalbewerkingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.