Werkgevers

Als goede werkgever wilt u gemotiveerd personeel, flexibel en natuurlijk productief. Maar hoe vindt u de juiste mensen? Onze professionele medewerkers vertellen u graag over onze dienstverlening en wat dit voor uw organisatie kan betekenen. Wij kennen de markt, verdiepen ons écht in uw bedrijf, maken een scherpe analyse van de werkzaamheden en verliezen daarbij uw bedrijfscultuur niet uit het oog.
 
Duijndam Uitzendgroep is een full service uitzendbureau. Onze kracht is dat wij uw gehele personeelsbestand kunnen invullen. Van management functies tot ondersteunende functies. Van vast personeel tot extra handen bij pieken of vakanties. Wij ontzorgen u en uw onderneming, zodat u zich kunt focussen op uw corebusiness. U kunt bij ons terecht voor:
 
  • het inlenen van uitzendkrachten;
  • het vinden van professionals via ons werving- en selectietraject;
  • medewerkers via Duijndam te detacheren.
 
Het betrokken en persoonlijke karakter van Duijndam Uitzendgroep maakt ons een verlengstuk van uw bedrijf. Periodiek komt uw contactpersoon van Duijndam bij u langs om de samenwerking en eventuele nieuwe wensen te bespreken. Ook is dit een extra gelegenheid voor de uitzendkrachten om aan ons vragen te stellen. Bij tussentijdse vragen kunt u altijd contact met ons opnemen of bij ons langskomen.
 
Hieronder leest u meer over de verschillende mogelijkheden.
 

Uitzenden

Bent u op zoek naar personeel dat flexibel inzetbaar is? Dan kiest u voor uitzenden. Of het nu gaat om één medewerker of een groot aantal medewerkers. Voor een lange periode of korte periode. Duijndam is allround en wij kunnen snel schakelen, waardoor wij al uw vacatures kunnen invullen. Op alle functieniveaus en binnen alle functiegebieden.
 
Bij Duijndam gaan wij écht in gesprek, waardoor wij weten wie onze opdrachtgevers en kandidaten zijn. Wij streven naar het maken van de ideale match!
 
Duijndam neemt uw personeelsadministratie uit handen en u bent vrij van werkgeversrisico’s.
 

Werving & Selectie (headhunters, recruitment)

De juiste kandidaat vinden voor uw organisatie? Door het werving- en selectietraject aan ons over te laten, kunt u zich focussen op uw corebusiness. Via ons brede netwerk gaan wij op zoek naar de ideale match. Wij bemiddelen op elk functieniveau en binnen elk functiegebied.
Wij maken een eerste selectie uit alle cv’s van sollicitanten en/of kandidaten. Deze eerste selectie richten wij naar uw wens in. Van het doorlezen van cv’s tot het voeren van persoonlijke gesprekken met kandidaten. Wij gaan op zoek naar kwalitatieve matches.
 
Wij controleren tenminste twee referenties en indien gewenst, kunnen wij de geselecteerde kandidaten een assessment laten uitvoeren. U zorgt via werving- en selectie uiteindelijk zelf voor de contractuele afhandeling met de gekozen kandidaat. De medewerker komt direct bij u in (vaste) dienst.
 
Wilt u de medewerker niet in (vaste) dienst aannemen? Dan kunt u hem of haar inzetten via ons uitzendbureau. Lees hier meer over onder het kopje ‘uitzenden’.