Samen werk maken van jouw carrière!

Belangrijk is dat je werk vindt dat bij je past. Waar ben je goed in? Wat vind je leuk om te doen? Als je dat voor jezelf duidelijk hebt, dan bepalen we samen waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen.
 
Mocht je het nog niet goed weten, dan kunnen wij je vrijblijvend adviseren. Behalve kennis van de markt, kun je bij ons rekenen op persoonlijke aandacht, daadkracht in ons handelen, maar ook op een open en eerlijk advies. Wij streven voor alle partijen naar de beste resultaten.
 
Wij werken samen met toonaangevende bedrijven in verschillende branches. Wij hebben elke dag een ruim aanbod aan vacatures. Zowel voor een vaste als een tijdelijke baan ben je bij ons aan het juiste adres. Staat er nu geen passende vacature voor je tussen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 
Wil je snel aan de slag of ben je misschien al bij ons werkzaam? Dan vind je het vast belangrijk dat alle zaken goed geregeld zijn. Duijndam Uitzendgroep is aangesloten bij de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU), dé brancheorganisatie voor de uitzendbranche. Wij zijn al jarenlang voor onze kandidaten én voor onze opdrachtgevers een prettige, maar vooral ook betrouwbare partner.