Over ons

Ville in vogelvlucht

In 1955 slaan de gebroeders L.P. Ville en I.J.M. Ville de handen ineen. De basis voor het huidige bedrijf is dan gelegd. Maar liefst vier keer verhuizen we en gaande weg nemen we enkele bedrijven over wat een merkbaar synergie-effecten opleverden. In 1975 zetten we Gebroeders Ville VOF om in een BV. In 1978 treedt de huidige directeur Rien Kranendonk in dienst.

Daarna gaat het snel. In 1980 nestelen we ons in de huidige Handelstraat. In 1990 is de separate RVS-afdeling een feit. Hoogtepunt is absoluut het felbegeerde NEN-ISO 9001 certificaat in 1991. Al deze mijlpalen hebben geleid tot wat we nu zijn; Ville Apparatenbouw en Ville Metaalindustrie. Allround en gedreven metaalbewerkers. Louter voor u!

ALLROUND IN STAAL, RVS EN ALUMINIUM

En wat doen we dan zoal, zult u zich wellicht afvragen? Bij ons kunt u onder andere terecht voor de volgende werkzaamheden:
> metaalbewerking
> apparatenbouw
> leidingwerk
> regie-/montagewerk
> engineering
 
Daarnaast is Ville is door zijn gescheiden rvs-afdeling gespecialiseerd in producten en apparaten voor de voedingsmiddelenindustrie, zuivelindustrie en de scheepvaartindustrie. Daarnaast zijn we huisproducent voor een belangrijk deel van de (petro)chemische industrie. Maar ook specialties als aluminiumgoten, kunstwerken en roestvaststalen trappen en leuningen vinden via Ville hun weg. Met andere woorden... alles in staal, rvs en aluminium is mogelijk bij Ville. Uw wensen zijn onze uitdaging. Bel ons gerust voor een vrijblijvende offerte!

 

Leerbedrijf

Ville heeft al heel wat succesverhalen op haar naam staan als het gaat om het begeleiden en sturen van jong talent. Als Kenteq-erkend leerbedrijf hebben we de jonge generatie metaalbewerkers veel te bieden. Onze expertise en ons enthousiasme voor het vak geven we dan ook graag door.