Onze visie? Samen sterker! 

Je hebt zojuist de QR-code gescand en bent ongetwijfeld nieuwsgierig naar de achtergrondinformatie over onze nieuwe groepshuisstijl. Wij vormen een groep bedrijven, hoewel dat soms niet direct zichtbaar is. Met onze nieuwe huisstijl brengen we daar verandering in! Als een groep bedrijven met diverse karakters en talenten, zijn we in wezen een hechte familie met één gemeenschappelijk doel: een goed functionerende en gelukkige groep mensen. Op onze eigen unieke manier draagt ieder bedrijf, elke afdeling en ieder individu bij aan het succes van de groep. 


De visie

Onze visie is tweeledig en van even groot belang. Enerzijds streven we ernaar om aan de buitenwereld te laten zien dat we als groep sterker en diverser zijn dan de som van onze individuele delen. Dit zal ons helpen om nieuwe talenten aan te trekken en ons te positioneren als een toonaangevende speler. Tegelijkertijd willen we onze interne samenwerking en een gevoel van eenheid versterken, zonder onze interne bedrijfsstructuur te veranderen. Wij geloven dat deze interne saamhorigheid de basis vormt voor ons streven om gezamenlijk sterker naar buiten te treden.


De nieuwe identiteit

Om onze visie te realiseren en ons te positioneren als toonaangevende speler, hebben we een frisse groepsidentiteit ontwikkeld. Het 'V' in ons Ville-logo verenigt ons, en elke kleur in ons logo vertegenwoordigt een bedrijfsonderdeel. Samen vormen ze de krachtige identiteit van de Ville Groep, zonder dat dit onze interne bedrijfsstructuur verandert.

Misschien heb je al gehoord dat we onze nieuwe busbestickering gaan introduceren, waarmee we vol trots onze groepsidentiteit naar buiten brengen. Onlangs hebben we de effectiviteit van deze huisstijl al getest tijdens onze open dag, waarbij we niet alleen een voorproefje gaven van wat nog gaat komen, maar ook het hele evenement hebben aangekleed volgens onze nieuwe identiteit. Binnenkort onthullen we onze groepswebsite, waar je meer kunt ontdekken over elk bedrijfsonderdeel.


De toekomst

Met enthousiasme kijken we uit naar de toekomst van onze groep: samen sterker! Je bent van harte welkom om met ons mee te groeien en ideeën te delen. Dit kan rechtstreeks bij ons marketingteam of via werkenbij@villegroup.eu.