Bewerkingen

Metaal kantpersen

Offerte aanvragen

Ville vouwt zonder moeite alle materiaalsoorten zoals RVS, staal en aluminium om door het te kanten. Met drie (CNC) kantbanken in gescheiden productiehallen voor staal en RVS vouwen wij ieder stuk plaatmateriaal moeiteloos. We zijn in staat om zeer complexe opdrachten in één keer af te kanten.

 

Gratis adviesgesprek

Kenmerken metaal kantpersen bij Ville

  • Flexibel en gegarandeerd korte levertijden.
  • Vouwen van fijn plaatwerk, grote en kleine series.
  • 3 SafanDarley kantbanken in gescheiden productiehallen.
  • Besparing op arbeids- en materiaalkosten door het metaal kantpersen.

Technische specificaties

  • 4.000 mm – 220 ton.
  • 4.000 mm – 240 ton.
  • 4.000 mm – 300 ton (uitlading 800 mm).
Kanten metaalsoort
Making

Precisie in kantpersen

Ville creëert haakse hoeken, radiussen door veelzettingen, verlopen van rond op rond en rond op vierkant. We behandelen platen van verschillende formaten met vacuümheffers en bovenloopkranen, zowel klein als groot. Zonder moeite kunnen we alle soorten platen tot 4 meter lang en 12 millimeter dikte gemakkelijk vouwen.

 

Ville biedt naast gezette platen ook (sub)onderdelen, complete producten en apparaten. Zetten wordt vaak gecombineerd met andere plaatbewerkingen zoals lasersnijden en lassen. Naast puur gesneden en gezette platen, kunnen we ook uw productieproces volledig integreren. U beslist welk deel van de productie wij voor u verzorgen.

Metal Work

Waarom kiezen voor kantpersen bij Ville?

Slim kanten van (sub)assemblaties minimaliseert eventueel overbodig laswerk. Onze engineers kennen ons materiaal en machinepark goed en werken elke opdracht zo efficiënt mogelijk uit, met focus op materiaalgebruik, productie en kosten. Slimme engineering zorgt voor sterkere eindproducten met de juiste zettingen en lasverbindingen.

 

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wilt u ontdekken wat Ville voor u kunt betekenen? Aarzel niet en vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan een succesvol project.

Kantpersen

Onze werkwijze

Werkvoorbereiding
Ons gespecialiseerde team bij Ville in de werkvoorbereiding heeft uitgebreide kennis van technische producten. Met ons vakbekwame engineeringsteam zorgen we voor een doordachte aanpak. Vul het offerteformulier in, en ons team reageert snel. Bij vragen of direct contact kunt u bellen naar +31 (0)78 674 38 77.

Productie
In de productiefase bij Ville staat metaalbewerking centraal, met een breed scala aan mogelijkheden, van halffabricaat tot volledig gemonteerde machine. Naast lassen bieden we afwerkingsopties zoals poedercoaten, stralen, en beitsen. We passen ons aan uw wensen aan en zorgen voor flexibele en efficiënte leveringen.

Nazorg
Bij Ville gaat nazorg verder dan service. Onze vakmensen staan klaar voor ondersteuning op locatie. Zodra uw order is ingepland, ontvangt u een bevestiging met de voorziene leverdatum. Met een groot team van technische professionals en ruime voorraden plaatmateriaal zorgen we voor snelle en flexibele leveringen.

Deskundig advies nodig?

Onze ervaren specialisten begrijpen niet alleen de techniek, maar ook de context van uw project. Werkvoorbereiding adviseert over constructie en engineering, strevend naar optimale oplossingen. Wilt u uw project naar een hoger niveau tillen? Neem vandaag nog contact op of plan een afspraak in.

Contact

Metaalsoorten

Alle metaalsoorten
Aluminium metaal

Materiaal

RVS

Corrosiebestendig en hygiënisch

RVS is corrosiebestendig en hygiënisch, veelal toegepast in keukens, medische omgevingen en industriële apparaten.

Staal metaalbewerking

Materiaal

Staal

Sterk & veelzijdig

Staal, bekend om zijn sterkte, hardheid en duurzaamheid. Veel gebruikt in constructie, auto's en gereedschappen.

Aluminium metaalbewerking

Materiaal

Aluminium

Lichtgewicht en sterk

Aluminium is sterk en licht van gewicht. Het wordt veelzijdig toegepast in luchtvaart, auto-industrie en bouw.

Kantpersen metaalbewerking
Kantpersen Ville
Zetten metaal
GRATIS & VRIJBLIJVEND ADVIES

Neem direct contact op

Nieuws & inspiratie

Bekijk alle projecten