Bewerkingen

Metaal knippen

Offerte aanvragen

Of het nu om fijn plaatwerk, grote of kleine series of diverse staalsoorten gaat, Ville knipt het. Metaal knippen stamt nog van voor de komst van de lasersnijmachine, maar is in sommige gevallen nog steeds dé oplossing. Ville knipt RVS, staal of aluminium met een hydraulische guillotineschaar met een maximale plaatcapaciteit van 3 meter breedte met een dikte tot 15mm in staal en 8mm in RVS.

Gratis adviesgesprek

Kenmerken metaal knippen bij Ville

  • Flexibel en gegarandeerd korte levertijden.
  • Metaal knippen van fijn plaatwerk, vooral kleine series.
  • Snelste techniek voor het creëren van rechthoekige vormen.

Technische specificaties

  • 3.000 lengte tot 15 mm dikte in staal.
  • 3.000 lengte tot 8 mm dikte in RVS.
Knippen plaatmateriaal
Making

Duurzaam metaal knippen

Bij Ville werken we met SafanDarley hydraulische guillotineschaar. Door middel van twee grote schaarmessen worden de platen op maat geknipt. Dit is een eenvoudig en snel proces, maar gebeurt altijd zo efficiënt mogelijk met zo min mogelijk plaatafval. Dit doen we de afvalstroom van restmateriaal te beperken en duurzamer te werken.

 

Ville levert puur geknipte platen, maar ook (sub)onderdelen en complete producten en apparaten zijn onderdeel van ons aanbod. Het compleet integreren van uw productieproces beschikt tevens tot onze mogelijkheden. U bepaalt welk gedeelte van uw productie wij voor u mogen verzorgen.

Metal Work

Waarom kiezen voor knippen bij Ville?

Bij Ville staat kwaliteit voorop en daarom werken wij met goed materiaal en vakmensen. Onze machines zijn geavanceerd en werken volgens de laatste kwaliteitsgaranties. Daarnaast hanteren wij strenge kwaliteitscontroles om er zeker van te zijn dat het eindresultaat aan onze hoge standaard voldoet. 

 

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wilt u ontdekken wat Ville voor u kunt betekenen? Aarzel niet en vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan een succesvol project.

Knippen Ville

Onze werkwijze

Werkvoorbereiding
Ons gespecialiseerde team bij Ville in de werkvoorbereiding heeft uitgebreide kennis van technische producten. Met ons vakbekwame engineeringsteam zorgen we voor een doordachte aanpak. Vul het offerteformulier in, en ons team reageert snel. Bij vragen of direct contact kunt u bellen naar +31 (0)78 674 38 77.

Productie
In de productiefase bij Ville staat metaalbewerking centraal, met een breed scala aan mogelijkheden, van halffabricaat tot volledig gemonteerde machine. Naast lassen bieden we afwerkingsopties zoals poedercoaten, stralen, en beitsen. We passen ons aan uw wensen aan en zorgen voor flexibele en efficiënte leveringen.

Nazorg
Bij Ville gaat nazorg verder dan service. Onze vakmensen staan klaar voor ondersteuning op locatie. Zodra uw order is ingepland, ontvangt u een bevestiging met de voorziene leverdatum. Met een groot team van technische professionals en ruime voorraden plaatmateriaal zorgen we voor snelle en flexibele leveringen.

Deskundig advies nodig?

Onze ervaren specialisten begrijpen niet alleen de techniek, maar ook de context van uw project. Werkvoorbereiding adviseert over constructie en engineering, strevend naar optimale oplossingen. Wilt u uw project naar een hoger niveau tillen? Neem vandaag nog contact op of plan een afspraak in.

Contact

Metaalsoorten

Alle metaalsoorten
Aluminium metaal

Materiaal

RVS

Corrosiebestendig en hygiënisch

RVS is corrosiebestendig en hygiënisch, veelal toegepast in keukens, medische omgevingen en industriële apparaten.

Aluminium metaalbewerking

Materiaal

Aluminium

Lichtgewicht en sterk

Aluminium is sterk en licht van gewicht. Het wordt veelzijdig toegepast in luchtvaart, auto-industrie en bouw.

Staal metaalbewerking

Materiaal

Staal

Sterk & veelzijdig

Staal, bekend om zijn sterkte, hardheid en duurzaamheid. Veel gebruikt in constructie, auto's en gereedschappen.

Knippen metaalbewerker
Plaatmateriaal knippen
Knippen Ville
GRATIS & VRIJBLIJVEND ADVIES

Neem direct contact op

Nieuws & inspiratie

Bekijk alle projecten