Over ville

Engineering

Een partner die waarde toevoegt

Bij Ville Metaalbewerking zijn we dé specialist in metaalbewerking en bieden we een uitgebreid scala aan engineeringdiensten om aan al uw behoeften te voldoen. Van het ontwerpen van nieuwe producten tot het optimaliseren van bestaande, geen project is ons te complex. Met ons team aan engineers gaan we voor u aan de slag.

Fabriek Ville

2

Fabrieken
Zonnepanelen Ville

1634

Zonnepanelen
Internationale operaties Ville

63

+

Landen actief
Werkenbij Ville

80

+

Collega's
Faciliteit Ville

8000

m2

Productieoppervlakte
productie ontwikkeling innovatie
engineering

Engineering

De diepgaande kennis van engineering en metaalbewerking stelt Ville in staat om ieder project op een uitstekende en kosteneffectieve manier te realiseren. Of de klant nu een gedetailleerde technische tekening heeft of slechts een idee op een bierviltje, Ville staat klaar om het te realiseren. Het doel is om elk concept tot leven te brengen en een hoogwaardig product te leveren, ongeacht de complexiteit van het project. Maar we gaan verder dan engineering; we ontzorgen onze klanten van engineering tot assemblage op locatie en bieden hoogwaardige oplossingen voor al uw metaalbewerkingsbehoeften.

Re-engineering

Bij Ville staat re-engineering en R&D centraal in onze benadering. We omarmen vernieuwing en onderzoek om voortdurend te evolueren en de machines voor onze klanten te verbeteren. Met een focus op het herontwerpen van bestaande oplossingen en het verkennen van nieuwe technologieën streven we naar innovatie die de norm verlegt.

 

Van schets tot product

Zodra het 3D-ontwerp is goedgekeurd, gaat onze afdeling productie aan de slag om het prototype of het eindproduct te realiseren. Onze passie voor innovatie en kwaliteit zorgt ervoor dat uw projecten succesvol worden gerealiseerd, van concept tot oplevering. Onze vakmensen werken met plaatmateriaal en halffabricaten in diverse metaalsoorten, waardoor we volledig geassembleerde producten kunnen leveren. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de voordelen van samenwerken met Ville Metaalbewerking!

 

Assemblage, installatie Ville
1
Contact Ville
GRATIS & VRIJBLIJVEND ADVIES

Neem direct contact op

Onze bewerkingen

Bekijk alle bewerkingen

Lasersnijden

Knippen

Kantpersen

Walsen

Lassen

Overige & maatwerk

Nieuws & inspiratie

Bekijk alle projecten