Bewerkingen

Overige & maatwerk

Ville is dé specialist in metaalbewerking! Geen project is ons te complex; wij zijn toegewijd aan maatwerk van engineering tot assemblage op locatie. We gaan aan de slag met de meest complexe engineeringsvraagstukken en hebben de capaciteit en know-how om op maat gemaakte ontwerpen op korte termijn in productie te laten gaan. Onze focus op maatwerk stelt ons in staat om oplossingen te bieden die perfect aansluiten op de unieke behoeften van onze klanten.

Gratis adviesgesprek

Kenmerken van metaalbewerking bij Ville

  • Zowel verspanende als niet-verspanende technieken.
  • Van plaatbewerking tot machinebouw en installatie op locatie.
  • Gescheiden productiehallen voor het bewerken van staal en RVS.
  • Focus op kwaliteit door jarenlange ervaring en een groot team vakmensen.
Metaalbewerker walsen
Making

Maatwerkfilosofie

Bij Ville staat de klant altijd centraal. Onze maatwerkfilosofie draait om nauwe samenwerking met klanten, waarbij we grondig inzicht krijgen in de behoeften, doelstellingen en uitdagingen. Op basis van dit inzicht streven we ernaar om unieke en innovatieve oplossingen te creëren die aan klantverwachtingen voldoen en hen voorzien van een concurrentievoordeel.


Engineering en R&D

De diepgaande kennis van engineering en metaalbewerking stelt Ville in staat om ieder project op een uitstekende en kosteneffectieve manier te realiseren. Of de klant nu een gedetailleerde technische tekening heeft of slechts een idee op een bierviltje, Ville staat klaar om het te realiseren. Het doel is om elk concept tot leven te brengen en een hoogwaardig product te leveren, ongeacht de complexiteit van het project.

Metal Work

Plaat bewerken én nabehandelen

Ville Metaalbewerking is gespecialiseerd in een breed scala aan metaalbewerkingstechnieken, inclusief zowel verspanende als niet-verspanende methoden, evenals diverse nabehandelingen. Onze diensten omvatten onder andere lasersnijden, lassen, kanten, knippen en walsen. Onze vakmensen zijn bedreven in verspaningstechnieken zoals boren, draaien, frezen en slijpen, en we bieden ook nabehandelingen aan voor uw metaalproducten. Met ons uitgebreide machinepark kunnen we een verscheidenheid aan metaalproducten nauwkeurig bewerken.


Nabehandelingen bij Ville

Ville is specialist in het leveren van maatwerk. Wij weten dat elk product anders is en anders moet worden behandeld. Wij kunnen verschillende metaalbehandelingstechnieken toepassen zoals oppervlaktebehandelingen, warmtebehandelingen, coatings en afwerkingen. Dit wordt vaak in overleg gecombineerd met een van onze bewerkingen om de kwaliteit van uw product te verbeteren.

Conisch walsen
bewerkingen Ville

Onderhoud & Service

Zodra het 3D-ontwerp is goedgekeurd, gaat de productieafdeling van Ville aan de slag. De vakmensen werken met plaatmateriaal en halffabricaten in diverse metaalsoorten, waardoor ze volledig geassembleerde producten kunnen leveren. De zorgvuldige productie wordt afgerond met nauwgezette verpakking en transport. Indien gewenst, voeren we in hun assemblagehal een FAT (Factory Acceptance Test) uit voor de klant. Na een geslaagde FAT wordt het project op locatie geïnstalleerd en overgedragen aan de klant.

Bij Ville staan we altijd paraat, 24/7, om de beste onderhouds- en servicediensten te bieden. Met flexibele servicecontracten en een toegewijd team van technisch experts kunnen klanten op elk gewenst moment rekenen op betrouwbare ondersteuning. Machines blijven in topconditie, zodat klanten onbezorgd kunnen blijven werken, ongeacht het tijdstip.

Onze werkwijze

Werkvoorbereiding
Ons gespecialiseerde team bij Ville in de werkvoorbereiding heeft uitgebreide kennis van technische producten. Met ons vakbekwame engineeringsteam zorgen we voor een doordachte aanpak. Vul het offerteformulier in, en ons team reageert snel. Bij vragen of direct contact kunt u bellen naar +31 (0)78 674 38 77.

Productie
In de productiefase bij Ville staat metaalbewerking centraal, met een breed scala aan mogelijkheden, van halffabricaat tot volledig gemonteerde machine. Naast lassen bieden we afwerkingsopties zoals poedercoaten, stralen, en beitsen. We passen ons aan uw wensen aan en zorgen voor flexibele en efficiënte leveringen.

Nazorg
Bij Ville gaat nazorg verder dan service. Onze vakmensen staan klaar voor ondersteuning op locatie. Zodra uw order is ingepland, ontvangt u een bevestiging met de voorziene leverdatum. Met een groot team van technische professionals en ruime voorraden plaatmateriaal zorgen we voor snelle en flexibele leveringen.

Deskundig advies nodig?

Onze ervaren specialisten begrijpen niet alleen de techniek, maar ook de context van uw project. Werkvoorbereiding adviseert over constructie en engineering, strevend naar optimale oplossingen. Wilt u uw project naar een hoger niveau tillen? Neem vandaag nog contact op of plan een afspraak in.

Contact

Metaalsoorten

Aluminium metaal

Materiaal

RVS

Corrosiebestendig en hygiënisch

RVS is corrosiebestendig en hygiënisch, veelal toegepast in keukens, medische omgevingen en industriële apparaten.

Staal metaalbewerking

Materiaal

Staal

Sterk & veelzijdig

Staal, bekend om zijn sterkte, hardheid en duurzaamheid. Veel gebruikt in constructie, auto's en gereedschappen.

Aluminium metaalbewerking

Materiaal

Aluminium

Lichtgewicht en sterk

Aluminium is sterk en licht van gewicht. Het wordt veelzijdig toegepast in luchtvaart, auto-industrie en bouw.

GRATIS & VRIJBLIJVEND ADVIES

Neem direct contact op

Nieuws & inspiratie

Bekijk alle projecten