Bewerkingen

Metaal lasersnijden

Offerte aanvragen

Inmiddels dé standaard binnen metaalbewerking: metaal lasersnijden. Dit geautomatiseerde proces met hoge snijsnelheid, efficiëntie, nette snijrand en lage mate van snijverlies is een van onze krachten binnen Ville. Onze CNC lasersnijmachine met een maximale opleg van 4000 x 2000mm zorgt ervoor dat elke gewenste vorm in het plaatwerk kan worden gesneden.

Gratis adviesgesprek

Kenmerken metaal lasersnijden

  • Een 24/7 geautomatiseerd lasersnijproces.
  • Altijd perfecte precisie met onze CNC lasersnijmachine.
  • Hoge productiesnelheid, efficiëntie en lage mate snijverlies.
  • Met metaal lasersnijden creëren we maatwerk volgens uw wensen.

Technische kenmerken

  • Lasersnijmachine 4.000 x 2.000 mm | 6 KW
Volledig geautomatiseerde lasersnijmachine die 24/7 blijft lasersnijden
Making

Pure perfectie met metaal lasersnijden

De perfecte precisie van het lasersnijden op metaal geeft een groot voordeel. Het snijden met een onze CNC-gedreven TRUMPF laser zorgt er namelijk voor dat de meest complexe vormen uit het metaal gesneden kunnen worden. Van complexe tekeningen tot simpele vormen, met de lasermachine is het mogelijk alle vormen uit metaal te snijden.

 

We bieden een flexibele aanpak, waarbij we lasergesneden platen of volledig op maat gemaakte machines leveren. Elk project wordt persoonlijk behandeld door onze ervaren medewerkers, die nauwlettend de tekeningen controleren. Zo waarborgen we een unieke en hoogwaardige aanpak, wat ons onderscheidt van concurrenten met geautomatiseerde processen.

Metal Work

Waarom kiezen voor lasersnijden bij Ville?

Met de hoogwaardige CNC-lasersnijmachine van TRUMPF, kunnen we maximale oppervlaktes van 4000x2000mm snijden in elke gewenste vorm. Dat zorgt ervoor dat u binnen deze oppervlaktes uw eigen ontwerp kan maken, die wij vervolgens compleet op maat kunnen leveren in staal, RVS en aluminium. 

 

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wilt u ontdekken wat Ville voor u kan betekenen? Aarzel niet en vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan een succesvol project.

Lasersnijmachine met geautomatiseerd proces met hoge snelheid, efficiëntie en perfectie voor elk project.

Onze werkwijze

Werkvoorbereiding
Ons gespecialiseerde team bij Ville in de werkvoorbereiding heeft uitgebreide kennis van technische producten. Met ons vakbekwame engineeringsteam zorgen we voor een doordachte aanpak. Vul het offerteformulier in, en ons team reageert snel. Bij vragen of direct contact kunt u bellen naar +31 (0)78 674 38 77.

Productie
In de productiefase bij Ville staat metaalbewerking centraal, met een breed scala aan mogelijkheden, van halffabricaat tot volledig gemonteerde machine. Naast lassen bieden we afwerkingsopties zoals poedercoaten, stralen, en beitsen. We passen ons aan uw wensen aan en zorgen voor flexibele en efficiënte leveringen.

Nazorg
Bij Ville gaat nazorg verder dan service. Onze vakmensen staan klaar voor ondersteuning op locatie. Zodra uw order is ingepland, ontvangt u een bevestiging met de voorziene leverdatum. Met een groot team van technische professionals en ruime voorraden plaatmateriaal zorgen we voor snelle en flexibele leveringen.

Deskundig advies nodig?

Onze ervaren specialisten begrijpen niet alleen de techniek, maar ook de context van uw project. Werkvoorbereiding adviseert over constructie en engineering, strevend naar optimale oplossingen. Wil uw project naar een hoger niveau tillen? Neem vandaag nog contact op en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Contact

Metaalsoorten

Alle metaalsoorten
Aluminium metaal

Materiaal

RVS

Corrosiebestendig en hygiënisch

RVS is corrosiebestendig en hygiënisch, veelal toegepast in keukens, medische omgevingen en industriële apparaten.

Staal metaalbewerking

Materiaal

Staal

Sterk & veelzijdig

Staal, bekend om zijn sterkte, hardheid en duurzaamheid. Veel gebruikt in constructie, auto's en gereedschappen.

Aluminium metaalbewerking

Materiaal

Aluminium

Lichtgewicht en sterk

Aluminium is sterk en licht van gewicht. Het wordt veelzijdig toegepast in luchtvaart, auto-industrie en bouw.

Lasersnijden Ville
Lasersnijden aluminium
Lasersnijden staal
GRATIS & VRIJBLIJVEND ADVIES

Neem direct contact op

Nieuws & inspiratie

Bekijk alle projecten