ADVIES OP MAAT

Metaalbewerking, machinebouw of apparatenbouw?

Ville is dé specialist in metaalbewerking! Geen project is ons te complex, wij ontzorgen van engineering tot assemblage op locatie. We gaan aan de slag met meest complexe engineeringsvraagstukken en hebben de capaciteit en know-how om goedgekeurde ontwerpen op korte termijn in productie te laten gaan.  Heeft u hulp nodig bij de assemblage, of onderhoud op locatie? Ook dan bent u bij Ville aan het juiste adres. Wij ontzorgen onze klanten onder andere op het gebied van: 

 • Engineering in 3D
 • R&D 
 • Metaalbewerking van A tot Z
 • Assemblage (op locatie)
 • Productie van concept tot eindproduct
 • Onderhoud & service
Heeft u een vraag over metaalbewerking of assistentie nodig bij het (her)ontwerpen van uw product? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies! 
 

Offerte aanvragen


SNEL EEN VRAAG?

Bel of mail ons direct. Onze product adviseurs staan direct voor u klaar.

Tel +31 (0) 78 674 38 77
E-mail info@ville.nl
 

HOE WERKT HET AANVRAGEN VAN ADVIES OP MAAT?

 • Offerte aanvragen
  Vul uw contactgegevens in via ons offerteformulier, en geef hierbij aan dat u op zoek bent naar advies. Ons team van specialisten reageert doorgaans dezelfde werkdag. Mocht u ons direct willen spreken of u heeft eerst wat vragen dan kunt u ook altijd bellen naar nummer +31 (0)78 674 38 77.  Wij staan graag voor u klaar. 
   
 • Leverdatum en orderbevestiging
  Zodra uw order is ingepland ontvangt u van ons direct een bevestiging met een voorziene leverdatum. Doordat wij een groot team technische professionals én flinke voorraden plaatmateriaal hebben zijn onze levertijden altijd zeer snel. Ook spoedopdrachten zijn geen enkel probleem. 
   
 • Engineering
  Ons team is innovatief en beschikt over de nodige kennis en ervaring in engineering. Zij werken op basis van een aangeleverde tekening, maar kunnen ook de volledige ontwerpfase uit handen nemen en meedenken over uw nieuw te ontwerpen product. Middels geavanceerde 3D-software geven ze het product geheel volgens uw specificaties vorm. Onze engineers kennen de laatste trends op het gebied van productontwikkelingen, ons materiaal en machinepark, en zijn hierdoor perfect in staat om uw product volgens de laatste ontwikkelingen zo efficiënt mogelijk te produceren
   
 • Productie 
  Is het 3D-ontwerp volledig naar wens? Dan gaat onze afdeling productie aan de slag, en volgt een prototype – of direct het eindproduct. Wij leveren plaatmateriaal, halffabrikaten, maar ook volledig geassembleerde producten in alle metaalsoorten. De opdracht wordt vervaardigd door onze specialisten in onze moderne productie omgeving waarbij kwaliteit en veiligheid centraal staan. Is de order gereed, dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht. De order wordt zorgvuldig verpakt en getransporteerd. Indien gewenst en afgesproken dan wordt de machine of constructie opgesteld in onze assemblagehal voor een FAT door de klant.
   
 • Afwerking & oplevering
  Indien gewenst kunnen onze vakmensen de machine of constructie ook installeren op locatie in zowel Nederland als het buitenland. Ondersteuning bij installatie op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Na de FAT dragen wij de machine of constructie over aan de klant.
   
 • Onderhoud en service 
  Om uw machine in topconditie te houden kunnen raden wij een servicecontract aan, hierbij verlenen wij periodiek onderhoud aan uw machine. U kunt er ook voor kiezen om het onderhoud in eigen beheer te laten plaatsvinden. Mocht er alsnog behoefte zijn aan service aan de machine, dan bent u bij Ville aan het juiste adres. 

Meer informatie over onze services?

Neem contact op met een van onze werkvoorbereiders, zij helpen je graag verder!


SNEL EEN VRAAG?

Bel of mail ons direct. Onze product adviseurs staan direct voor u klaar.

Tel +31 (0) 78 674 38 77
E-mail info@ville.nl