Aluminium Knippen

Aluminium knippen

Het materiaal aluminium wordt vaak gebruikt voor verschillende industrieën doordat het materiaal erg licht in gebruik is, het een duurzaam materiaal is én voor zijn corrosiebestendigheid. Bij Ville Materiaalbewerkingen zijn we gespecialiseerd in het vervormen van diverse metaalsoorten zoals aluminium, staal en rvs.

Metaalbewerkingen op aluminium

Bij Ville Metaalbewerkingen kennen we diverse bewerkingen op metaal.

  • Kantpersen
  • Knippen
  • Lasersnijden
  • Lassen
  • Walsen

Alle bewerkingen zijn mogelijk op zowel aluminium, rvs en staal. Meer weten over de diverse bewerkingen op metaal en wat we voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. We helpen u graag verder met uw metaalbewerkingen.

OFFERTE AANVRAGEN

Bij Ville Metaalbewerkingen hebben we al meer dan 60 jaar ervaring op gebied van metaalbewerkingen. We ontzorgen u van engineering tot assemblage en zorgen voor een perfect eindproduct. 
 
 

Aluminium knippen 

Het knippen van aluminium is een bewerking waarbij aluminiumplaten of -profielen worden gesneden. Dit wordt gedaan om deze platen of profielen op de gewenste maat te krijgen of om specifieke vormen te creëren. 
 
De werkzaamheden van het aluminium knippen, worden dan ook voor diverse branches gedaan. Zo kan dit voor bijvoorbeeld gebruikt worden voor de bouw, automotive, lucht- en ruimtevaart, en de fabricage van huishoudelijke apparaten.
 
Bij Ville Metaalbewerkingen knippen we aluminium met de SafanDarley hydraulische guilotineschaar. Deze knipt uiterst precies en nauwkeurig.
 

Ville Metaalbewerkingen

We zijn dé specialist sinds 1955 in de metaalindustrie en apparatenbouw. Ville is een familiebedrijf met al meer dan 60 jaar kennis in het bewerken van metaal. Wij zijn ook wel dé one-stop shop voor alle plaatbewerkingen in rvs, staal en aluminium. Van engineering tot montage op locatie. Uw project staat bij ons bovenaan.
 
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We werken daarom ook alleen met de beste materialen en mensen. Onze machines zijn geavanceerd en werken volgens de laatste kwaliteitsgaranties. Daarnaast hanteren wij strenge kwaliteitscontroles om er zeker van te zijn dat het eindresultaat aan onze hoge standaarden voldoet.
 
Meer zien van onze metaalbewerkingen? We laten u met trots onze eerdere projecten zien.
  
Verzinkte trap voor huisartsenpost op curacao Samenwerking van meer dan 30 jaar Snijden, kanten en lassen voor Unifortes
Lindor houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van mengers.... Lees meer  Verzinkte stalen trap met RVS leuningwerk voor de huisartsenpost.... Lees meer Wij snijden, kanten en lassen al het RVS 304 plaatmateriaal voor  Unifortes.... Lees meer
 

Technische specificaties knippen

Bewerking Omschrijving Capaciteit
Knippen Guillotineschaar 3.000 lengte tot 16mm dikte

 

Meer weten over het knippen van verschillende metalen? We vertellen je graag meer over alle technische specificaties en hoe het proces verloopt van het knippen van metalen.

 

Offerte opvragen voor aluminium knippen bij Ville
 

Heeft u vragen over het knippen van aluminium of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies.

OFFERTE AANVRAGEN

 

Graag meer weten over aluminium knippen?

We helpen u graag verder. Ons team reageert doorgaans nog dezelfde werkdag. Voor dringende vragen kunt u telefonisch contact opnemen via onderstaande gegevens.
E-mail info@ville.nl
 
Graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Ville? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief!