Buis walsen

Buis walsen

Al jaren specialist in het walsen van alle soorten metaal.

 

Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het walsen van uw buis of koker? Bij Ville Metaalbwerkingen hebben we al meer dan 60 jaar ervaring in het bewerken van diverse plaatmaterialen. U kunt met een gerust hart uw buizen en kokers laten bewerken bij Ville Metaalbewerkingen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, we helpen u graag verder met onze kennis en ervaring.

 
 

Walsen bij Ville Metaalbewerkingen

Walsen is het omvormen van metaal via een wals. Hiermee kunnen platen op diverse manieren gebogen worden om zo tot het gewenste eindproduct te komen. De bewerkingstechniek van walsen wordt vaak gebruikt voor het vervaardigen van bijvoorbeeld silo’s, tanks en ketels. Voor complexe troggen kan dit ook in combinatie met het kanten/zetten van metaal uitgevoerd worden.
 
  • Voordelen van het walsen bij Ville Metaalbewerkingen
  • We beschikken over 5 walsmachines met verschillende rollen
  • De mogelijkheid om rvs, staal, aluminium, messing en koper te walsen
  • Onze machines zijn geschikt voor het walsen van kleine tot grote platen
  • We garanderen altijd korte levertijden
Wilt u graag meer informatie over het walsen van diverse plaatmaterialen of informeren wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.
 
 
 
 
 

Buis walsen

Buis walsen is een proces waarbij buizen van verschillende diameters en wanddiktes worden gevormd en gebogen om specifieke vormen te creëren. Dit proces is belangrijk voor verschillende industrieën. De mogelijkheid om buizen te buigen naar de gewenste vorm, is essentieel voor het bereiken van optimale functionaliteit en duurzaamheid in verschillende toepassingen.
 

Koker WALSEN

Koker walsen is een techniek die wordt gebruikt in de metaalbewerking, met name bij het vormen en vervormen van buizen en holle profielen. Koker walsen is het vervormen van een vlak stuk metaal tot een buisvormig of hol profiel door het te laten walsen tussen twee walsrollen.
 

Technische specificaties van het walsen

 

Bewerking

Omschrijving

Capaciteit

Walsen

Platenwals

3 rollen wals - 1.000 x 3 mm

 

 

4 rollen wals - 1.250 x 4 mm

 

 

3 rollen wals - 2.000 x 6 mm

 

 

3 rollen wals - 3.600 x 8 mm

 

 

4 rollen wals - 4.000 x 12 mm

Walsen door experts

Bij Ville Metaalbewerkingen werken we met een team vol experts. We hebben al meer dan 60 jaar kennis van metaal en leveren onze producten, of halffabricaten, altijd perfect af bij onze klanten. Onze klanten ontvangen wat ze wensen: ontzorging en kwaliteit. 
 
Met een moederbedrijf dat is uitgegroeid tot one-stop-shop voor alle plaatbewerkingen in RVS, staal en aluminium. Klanten komen bij Ville terecht voor een plaatje of halffabricaat, maar ook voor de volledige engineering, samenstelling en installatie van complete machines. 
 

Vele tevreden klanten ging u voor

Benieuwd wat we bij Ville Metaalbewerkingen kunnen betekenen voor u als klant? Bekijk onze projecten.
 
Verzinkte trap voor huisartsenpost op curacao Samenwerking van meer dan 30 jaar Snijden, kanten en lassen voor Unifortes
Lindor houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van mengers.... Lees meer  Verzinkte stalen trap met RVS leuningwerk voor de huisartsenpost.... Lees meer Wij snijden, kanten en lassen al het RVS 304 plaatmateriaal voor  Unifortes.... Lees meer
 
Vraag gemakkelijk een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van metaalbewerkingen.
 
 
 
 

Graag meer weten over het walsen van buizen?

We staan u graag te woord. We reageren doorgaans nog dezelfde werkdag. Voor dringende vragen kunt u telefonisch contact opnemen via onderstaande gegevens.
 
 
Graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Ville? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief!