Bewerkingen

CNC metaalbewerking

Bij Ville bent u aan het juiste adres voor CNC metaalbewerking. Met al meer dan zestig jaar ervaring en kennis in het bewerken van metaal, werken we dagelijks met onze CNC metaalbewerkingsmachines naar het beste resultaat.

Wat is cnc metaalbewerking

CNC staat voor Computer Numerical Control. Deze term geeft aan dat de processen rond metaalbewerking automatisch worden aangestuurd. Door middel van een code worden de werkzaamheden op de CNC machines uitgevoerd. 

CNC METAALBEWERKING bij ville

Bij ville zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten metaalbewerkingen. Zo kunt u terecht voor:
 • Kantpersen van metaal
 • Knippen van metaal
 • Lasersnijden van metaal
 • Lassen van metaal
 • Walsen van metaal
Het kantpersen en lasersnijden van metaal, RVS of aluminium wordt gedaan met onze CNC machines. Het kantpersen en lasersnijden van metaal valt dan ook onder CNC metaalbewerking. 

Voorbeelden van cnc metaalbewerkingen

Met een CNC metaalbewerking kunnen we verschillende projecten realiseren voor onze klanten. Benieuwd naar onze voorgaande projecten? Klik hier om onze voorgaande projecten te bekijken

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen met metaalbewerkingen? Vraag gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan!
 
 
SNEL EEN VRAAG?
Bel of mail ons direct. Onze product adviseurs staan direct voor u klaar.
 


 

Kantpersen van metaal

Het kanten van metaal is een bewerkingsproces waarbij een metalen plaat vervormd wordt. De metalen platen worden door middel van een V-vormige machine gebogen in de gewenste vorm. Het kantpersen van metaal is dan ook vaak een relatief goedkoop proces doordat dit proces compleet geautomatiseerd is.

Naast het kanten van metaal is het bij Ville ook mogelijk om andere materiaalsoorten als aluminium en RVS te kanten in onze CNC machines. Het kantpersen van metaal valt daarom ook onder de categorie: CNC metaalbewerkingen.
 

Lasersnijden van metaal

Ook het lasersnijden van metaal valt onder de CNC metaalbewerkingen. Het lasersnijden van metaal, RVS of aluminium is een industriële bewerkingstechniek waarbij het materiaal door een laser op maat gesneden wordt. De laser van de CNC machine bestaat uit elektromagnetische deeltjes die samen één stralingsbron vormen. Deze stralingsbron zendt licht uit wat de laser vormt.

Met het lasersnijden van metaal kan er met perfecte precisie een materiaalsoort op maat gesneden worden. De CNC lasersnijmachine van TRUMPF draait 24/7 door waardoor dit geautomatiseerde proces veel projecten kan draaien.
 

Advies op maat bij Ville

Ville is dé specialist in CNC metaalbewerking. We ontzorgen de klant van engineering tot assemblage, geen project is ons te ingewikkeld. Met onze brede kennis op het gebied van verschillende soorten metaalbewerkingen hebben we de capaciteit om ontwerpen op korte termijn te produceren. 

Ook voor onderhoud of hulp op locatie bent u bij Ville aan het juiste adres. Wij ontzorgen onze klanten onder andere op het gebied van:

 • Metaalbewerking van A tot Z
 • Engineering in 3D
 • Assemblage (op locatie)
 • R&D
 • Productie van concept tot eindproduct
 • Onderhoud & service
Bent u op zoek naar advies op maat voor uw metaalbewerkingen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

Kwaliteitsgaranties bij Ville


Met meer dan 60 jaar ervaring ademen we bij Ville kwaliteit. We zijn een betrokken familiebedrijf dat dagelijks werkt met passie voor het vak. We vinden het belangrijk om onze kennis over te dragen en de kwaliteit van ons werk te blijven waarborgen. Daarom zijn we voor diverse zaken gecertificeerd en zijn we een erkend leerbedrijf. 

ISO 9001:2015
Sinds 1991 is Ville één van de 400 ISO-gecertificeerde bedrijven. De ISO 9001:2015 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Hiermee wordt er dus aangetoond of een bedrijf in staat is om consequent producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant én de toepasselijke wet- en regelgeving.

LRQA Gold Award
Door constant de focus op kwaliteit te leggen, heeft Ville 15 jaar geleden een LRQA Gold opgeleverd. De LRQA Gold Award is een Lloyds-erkenning voor gecertificeerd werken aan verbetering. 

Leerbedrijf
Het begeleiden en aansturen van jong talent is waar we al een aantal succesverhalen van gemaakt hebben. Als Kenteq-erkend leerbedrijf hebben we jonge en enthousiaste metaalbewerkers veel te bieden. Met veel plezier geven wij ons passie voor het vak graag door!

 

Klanten van Ville


Bij Ville werken we voor bedrijven uit verschillende sectoren waaronder: machinebouw, voedingsmiddelenindustrie, zuivelindustrie en scheepvaartindustrie. Ook zijn we bij Ville een belangrijk deel van de (petro)chemische industrie. Maar ook specialisaties als kunstwerken, roestvaststalen, aluminium goten, bordessen, trappen en leuningen.

Verzinkte trap voor huisartsenpost op curacaoSamenwerking van meer dan 30 jaarSnijden, kanten en lassen voor Unifortes
Lindor houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van mengers.... Lees meer Verzinkte stalen trap met RVS leuningwerk voor de huisartsenpost.... Lees meerWij snijden, kanten en lassen al het RVS 304 plaatmateriaal voor  Unifortes.... Lees meer
 

Meer informatie over metaalbewerkingen?

Vraag gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie over verschillende metaalbewerkingen. Onze vakspecialisten helpen u graag verder met een advies op maat!
 

Op zoek naar een specifieke vraag over metaalbewerkingen?

Voor overige vragen kunt u altijd terecht bij de adviseurs van Ville. Het team reageert doorgaans nog dezelfde dag. Bent u dringend op zoek naar een antwoord? Dan verwijzen wij u door om telefonisch contact op te nemen via onderstaande gegevens.


Graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Ville? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!