AL JAREN SPECIALIST IN HET KANTPERSEN VAN ALLE SOORTEN METAAL

VAN STAAL TOT RVS EN ALUMINIUM

Ville vouwt zonder moeite alle materiaalsoorten zoals RVS, staal en aluminium om door het te kanten. Met drie (CNC) kantbanken in gescheiden productiehallen voor staal en RVS vouwen wij ieder stuk plaatmateriaal moeiteloos tot wel 4 meter lengte, met een dikte van 12 millimeter. We zijn met gemak in staat om zeer complexe opdrachten in één keer af te kanten.

 • 3 SafanDarley (CNC) kantbanken in gescheiden productiehallen voor RVS en staal.
 • Geschikt voor het vouwen van fijn plaatwerk, grote en kleine series in diverse metaalsoorten. 
 • Besparing op arbeidskosten, en materiaalkosten door het inzetten van zetten.  
 • Gegarandeerd korte levertijden. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw kantwerkzaamheden.

Offerte aanvragen

SNEL EEN VRAAG?

Bel of mail ons direct. Onze product adviseurs staan direct voor u klaar.

Tel +31 (0) 78 674 38 77
E-mail info@ville.nl
 


TECHNISCHE SPECIFICATIES

Bewerking Omschrijving Capaciteit
Kantpersen Kantpersen 3.100 mm - 150 ton
    4.000 mm - 220 ton
    4.000 mm - 240 ton
    4.000 mm - 300 ton (uitlading 800 mm)

 

HOE WERKT HET LATEN ZETTEN VAN METAAL, RVS OF ALUMINIUM?

 • Offerte aanvragen
  Vul uw contactgegevens en concrete offerte aanvraag in via ons offerteformulier. Ons team van specialisten reageert doorgaans dezelfde werkdag. Mocht u ons willen spreken of u heeft eerst wat vragen dan kunt u natuurlijk ook altijd bellen naar nummer +31 (0)78 674 38 77.  Wij staan graag voor u klaar.
   
 • Leverdatum en orderbevestiging
  Zodra uw order is ingepland ontvangt u van ons direct een bevestiging met een voorziene leverdatum. Doordat wij een groot team technische professionals én flinke voorraden plaatmateriaal hebben zijn onze levertijden altijd zeer snel. Ook spoedopdrachten zijn geen enkel probleem. 
   
 • Productie zetten
  Bij RVS kanten maken we een hoek of vouw in een plaat door middel van een kantbank. Het zijn vaak noodzakelijke zettingen voor het maken van een stevig eindproduct. Er worden vaak haakse hoeken gemaakt bij kanten, maar ook radiussen door veelzettingen, verlopen van rond op rond en rond op vierkant komen voor. Ville zet kleine maar ook hele grote platen middels het gebruik van vacuümheffers en bovenloopkranen. 
   
 • Afwerking & oplevering
  Ville levert puur gezette platen, maar ook (sub)onderdelen en complete producten en apparaten zijn onderdeel van ons aanbod. Zetten gaat vaak gepaard met diverse andere metaalbewerkingen zoals lasersnijden en lassen. Ville levert puur gesneden en gezetten platen, maar het compleet integreren van uw productieproces beschikt tevens tot onze mogelijkheden. U bepaalt welk gedeelte van uw productie wij voor u mogen verzorgen. 


Slim zetten/kanten

Het slim kanten van (sub)assemblaties is van groot belang voor het minimaliseren van materiaalgebruik. Onze engineers kennen ons materiaal en machinepark, en weten iedere opdracht zo slim mogelijk uit te werken. Waar zij op focussen? Efficiënt gebruik van materiaal en kosten. Door middel van een dosis slimme engineering wordt ervoor gezorgd dat de juiste verhouding zettingen en lasverbindingen een sterker en steviger eindproduct wordt geleverd. En dat tegen minimaal laswerk én materiaalverbruik. 


Meer informatie over zetwerk?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor het zetten van metaalproducten? Neem contact op en wij zorgen voor een passende offerte! Bel ons ook gerust voor meer informatie.

Offerte aanvragen
 

Alle rvs en aluminium bewerkingen vinden plaats in hal Ville Apparatenbouw.
Alle staal bewerkingen vinden plaats in hal Ville Metaalindustrie.
 

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze specialisten beschikken over meer dan 50 jaar ervaring in het bewerken van metaal, rvs of aluminium op maat. Desgewenst kunnen wij u dan ook altijd van passend advies voorzien. Standaard reageren wij altijd binnen 1 werkdag op uw vraag. Bent u benieuwd naar de kosten van knippen? Vraag dan direct gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen


SNEL EEN VRAAG?

Bel of mail ons direct. Onze product adviseurs staan direct voor u klaar.

Tel +31 (0) 78 674 38 77
E-mail info@ville.nl