Al sinds 1955 specialist in het bewerken van metaal en knippen

VAN STAAL TOT RVS EN ALUMINIUM

Of het nu om fijn plaatwerk, grote of kleine series of diverse staalsoorten gaat, Ville knipt het. Metaal knippen stamt nog van voor de komst van de lasersnijmachine, maar is in sommige gevallen nog steeds dé oplossing. Ville knipt RVS, staal of aluminium met een hydraulische guillotineschaar met een maximale plaatcapaciteit van 3 meter breedte met een dikte tot 15mm in staal en 8mm in RVS.

 • De SafanDarley hydraulische guillotineschaar knipt uiterst precies en nauwkeurig en kent een hoge capaciteit.
 • De snelste techniek voor het creëren van rechthoekige vormen.
 • Geschikt voor het knippen van fijn plaatwerk, grote en kleine series in diverse metaalsoorten.
 • Gegarandeerd korte levertijden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw lasersnijwerkzaamheden.

Offerte aanvragen
 

SNEL EEN VRAAG?

 

Bel of mail ons direct. Onze product adviseurs staan direct voor u klaar.

Tel +31 (0) 78 674 38 77
E-mail info@ville.nl 

 


TECHNISCHE SPECIFICATIES knippen

Bewerking Omschrijving Capaciteit
Knippen Guillotineschaar 3.000 lengte tot 16mm dikte

 

Hoe werkt het laten knippen van metaal, rvs of aluminium?

 • Offerte aanvragen
  Vul uw contactgegevens en concrete offerte aanvraag in via ons offerteformulier. Ons team van specialisten reageert doorgaans dezelfde werkdag. Mocht u ons willen spreken of u heeft eerst wat vragen dan kunt u natuurlijk ook altijd bellen naar nummer +31 (0)78 674 38 77.  Wij staan graag voor u klaar.
   
 • Leverdatum en orderbevestiging
  Zodra uw order is ingepland ontvangt u van ons direct een bevestiging met een voorziene leverdatum. Doordat wij een groot team technische professionals én flinke voorraden plaatmateriaal hebben zijn onze levertijden altijd zeer snel. Ook spoedopdrachten zijn geen enkel probleem. 
   
 • Productie knippen
  Zodra uw offerte is goedgekeurd gaat ons team van werkvoorbereiders aan de slag met de voorbereidingen voor productie. Is het materiaal in voorraad? Dan gaat de werkplaats zo snel mogelijk aan de slag met het gereed maken van uw order. Door middel van twee grote schaarmessen worden de platen op maat geknipt. Dit is een eenvoudig en snel proces, maar gebeurt altijd zo efficiënt mogelijk met zo min mogelijk plaatafval en dus beter voor het milieu. Voor het beperken van de afvalstroom van restmateriaal en het duurzamer werken.
   
 • Afwerking & oplevering
  Ville levert puur geknipte platen, maar ook (sub)onderdelen en complete producten en apparaten zijn onderdeel van ons aanbod. Het compleet integreren van uw productieproces beschikt tevens tot onze mogelijkheden. U bepaalt welk gedeelte van uw productie wij voor u mogen verzorgen.

 

Meer informatie over knippen? 

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van het knippen van RVS, aluminium of staal plaat? Wij geven u graag meer informatie, en sturen u een offerte.

Offerte aanvragen

 

Alle rvs en aluminium bewerkingen vinden plaats in hal Ville Apparatenbouw.
Alle staal bewerkingen vinden plaats in hal Ville Metaalindustrie.

 

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze specialisten beschikken over meer dan 50 jaar ervaring in het bewerken van metaal, rvs of aluminium op maat. Desgewenst kunnen wij u dan ook altijd van passend advies voorzien. Standaard reageren wij altijd binnen 1 werkdag op uw vraag. Bent u benieuwd naar de kosten van knippen? Vraag dan direct gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen


SNEL EEN VRAAG?

 

Bel of mail ons direct. Onze product adviseurs staan direct voor u klaar.

Tel +31 (0) 78 674 38 77
E-mail info@ville.nl