ONZE WERKWIJZE

Een betrokken familiebedrijf, dat ademt kwaliteit. Dat we die kwaliteit volgens bepaalde normen kunnen waarborgen, dat vinden we erg belangrijk. Daarom zijn we voor diverse zaken gecertificeerd, en zijn we een erkend leerbedrijf. We vinden het namelijk belangrijk om onze kennis over te dragen, en de kwaliteit van ons werk te blijven waarborgen. Iedere opdracht is anders, maar onze werkwijze komt vrijwel altijd op dezelfde stappen neer:

 

1. Offerte aanvragen

Laat uw aanvraag en contactgegevens achter via het contact formulier op de website, via een mail of telefonisch. Het bijvoegen van een schets of tekening versnelt het proces, maar bent u nog niet toegekomen aan de ontwerpfase stel ons dan gerust een vraag!
 

2. Aanleveren van de offerte

Onze werkvoorbereiding gaat aan de slag met uw aanvraag. Zij nemen doorgaans binnen 48 uur contact met u op voor het stellen van aanvullende vragen of het doen toekomen van de eerste offerte.
 

3. Groen licht

Bent u akkoord met onze offerte? Dan gaan wij direct aan de slag voor u! De opdracht wordt ingevoerd, de tekeningen worden gemaakt door onze afdeling engineering, materialen worden besteld die niet voorradig zijn en de opdracht wordt ingepland in onze productieplanning. U ontvangt van ons een orderbevestiging met de overeengekomen prijs en de levertijd.
 

4. Productie

De opdracht wordt vervaardigd door onze specialisten in onze moderne productie omgeving waarbij kwaliteit en veiligheid centraal staan.
 

5. Product gereed

Is de order gereed, dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht. De order wordt zorgvuldig verpakt en getransporteerd. Indien gewenst en afgesproken dan wordt de machine of constructie opgesteld in onze assemblagehal voor een FAT door de klant.
 

6. Installatie op locatie

Indien gewenst kunnen onze vakmensen de machine of constructie ook installeren op locatie in zowel Nederland als het buitenland. Ondersteuning bij installatie op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Na de FAT dragen wij de machine of constructie over aan de klant.
 

7. Onderhoud en service

Om uw machine in topconditie te houden kunnen wij ook het onderhoud aan uw machine verlenen indien gewenst. Mocht er service verleend dienen te worden dan bent u bij ons aan juiste adres!

 

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag direct een gratis een vrijblijvende offerte op. Wij reageren zo snel mogelijk op uw aanvraag.

Offerte aanvragen