AL JAREN specialist in het bewerken van metaal en Lasersnijden 

van Staal tot rvs en aluminium

Inmiddels dé standaard binnen metaalbewerking: lasersnijden. Dit geautomatiseerde proces met hoge snijsnelheid, efficiëntie, nette snijrand en lage mate van snijverlies is een van onze krachten binnen Ville. Onze CNC lasersnijmachine met een maximale opleg van 4000 x 2000mm zorgt ervoor dat elke gewenste vorm in het plaatwerk kan worden gesneden.  

 • De Trumpf lasersnijmachine snijdt nauwkeurig met een tolerantie tot op tienden van millimeters. 
 • We snijden met gemakt allerlei vormen uit RVS, staal en aluminium. 
 • Dag en nacht snijden? Het is voor ons geen probleem, door het automatische be- en ontladingssysteem werkt onze lasersnijmachine 24/7 door. 
 • Gegarandeerd korte levertijden 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw lasersnijwerkzaamheden.

Offerte  aanvragen 


SNEL EEN VRAAG?

Bel of mail ons direct. Onze product adviseurs staan direct voor u klaar.

Tel +31 (0) 78 674 38 77
E-mail info@ville.nl

 


 

 Onze lasersnij referenties

"We zochten een professionele partij die ons kun helpen met het lasersnijden van metaal. Het team van Ville heeft ons enorm geholpen. De communicatie verloopt altijd snel en de kwaliteit van leveren is altijd hoog. Ik kan Ville van ook van harte aanbevelen".
 
M. Janssens
 

TECHNISCHE SPECIFICATIES lasersnijden

Bewerking Omschrijving Capaciteit
Lasersnijden Lasersnijmachine 4.000 x 2.000 6 KW

 

Hoe werkt het laten lasersnijden van metaal, rvs of aluminium? 

 • Offerte aanvragen
  Vul uw contactgegevens en concrete offerte aanvraag in via ons offerteformulier. Ons team van specialisten reageert doorgaans dezelfde werkdag. Mocht u ons willen spreken of u heeft eerst wat vragen dan kunt u natuurlijk ook altijd bellen naar nummer +31 (0)78 674 38 77.  Wij staan graag voor u klaar.
   
 • Van tekenbestand naar snijprogramma
  Zodra uw offerte is goedgekeurd gaat ons team van engineers uw tekeningsbestand omzetten naar een efficiënt snijprogramma. Van optimalisatie in het ontwerp tot volledige engineering van uw product. Maar ook de zogenaamde nesting, het indelen van het plaatmateriaal gebeurt op deze wijze optimaal. Altijd zo efficiënt mogelijk en dus beter voor het milieu. Dit beperkt namelijk de afvalstroom van restmateriaal en is dus een stuk duurzamer.
   
 • Leverdatum en orderbevestiging
  Zodra het snijprogramma gereed is en uw order is ingepland ontvangt u van ons direct een bevestiging met een voorziene leverdatum. Doordat wij de capaciteit hebben om 24/7 te kunnen lasersnijden zijn onze levertijden altijd zeer snel. Ook spoedopdrachten zijn geen enkel probleem. 
   
 • Afwerking & oplevering
  Lasersnijden is vaak de eerste stap binnen ons productieproces, het gaat dan ook vaak gepaard met diverse vervolgstappen. Lasersnijden wordt vaak in combinatie met kanten/zetten, walsen en lassen, coaten en assemblage uitgevoerd. Ville levert puur gesneden platen, maar ook (sub)onderdelen en complete producten en apparaten. Onze kracht? Het compleet integreren van uw productieproces. Wij bepalen gezamenlijk welk gedeelte van de productie wij voor u mogen verzorgen. 

 

Meer informatie over lasersnijden?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor het lasersnijden van RVS, aluminium of staal plaat? Wij geven u graag meer informatie, en sturen u een offerte.

Offerte aanvragen 
Alle rvs en aluminium bewerkingen vinden plaats in hal Ville Apparatenbouw.
Alle staalbewerkingen vinden plaats in hal Ville Metaalindustrie.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze specialisten beschikken over meer dan 50 jaar ervaring in het bewerken van metaal, rvs of alluminium op maat. Desgewenst kunnen wij u dan ook altijd van passend advies voorzien. Standaard reageren wij altijd binnen 1 werkdag op uw vraag. Bent u benieuwd naar de kosten voor lasersnijden? Vraag dan direct gratis en vrijblijvend een offerte aan.
 

Offerte aanvragen

SNEL EEN VRAAG?

Bel of mail ons direct. Onze product adviseurs staan direct voor u klaar.

Tel +31 (0) 78 674 38 77
E-mail info@ville.nl