AL JAREN SPECIALIST IN HET LASSEN VAN ALLE SOORTEN METAAL

VAN STAAL TOT RVS EN ALUMINIUM

Ville beschikt over diverse mogelijkheden op het gebied van lassen. TIG- MIG/MAG- stift- en puntlassen van RVS, staal en aluminium, het is gesneden koek voor onze vakmensen. Met een hoge nauwkeurigheid gaan onze lassers aan het werk met kleine lasconstructies, halffabricaten en volledige eindproducten. Afhankelijk van het product maken we gebruik van lassen met of zonder toevoegingsmateriaal, die in sommige gevallen van grote invloed kunnen zijn op het eindresultaat: de las. 

 • Gescheiden productiehallen voor het lassen van staal en RVS. 
 • Verschillende technieken in huis voor het lassen van alle metaalsoorten.
 • Focus op kwaliteit door jarenlange ervaring en een team van meer dan 20 lassers.
 • Ook het poedercoaten, stralen, beitsen en assembleren behoort tot onze afwerkingsmogelijkheden.
 • Gegarandeerd korte levertijden.

 Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw kantwerkzaamheden.

Offerte aanvragen
 

SNEL EEN VRAAG?

 

Bel of mail ons direct. Onze product adviseurs staan direct voor u klaar.

Tel +31 (0) 78 674 38 77
E-mail info@ville.nl TECHNISCHE SPECIFICATIES

Bewerking Omschrijving
Lassen CO2
  MIG
  MIG pulserend
  Argon arc / TIG
  Electrisch

 

 HOE WERKT HET LASSEN VAN METAAL, RVS OF ALUMINIUM?

 • Offerte aanvragen
  Vul uw contactgegevens en concrete offerte aanvraag in via ons offerteformulier. Ons team van specialisten reageert doorgaans dezelfde werkdag. Mocht u ons willen spreken of u heeft eerst wat vragen dan kunt u natuurlijk ook altijd bellen naar nummer +31 (0)78 674 38 77.  Wij staan graag voor u klaar.
   
 • Leverdatum en orderbevestiging
  Zodra uw order is ingepland ontvangt u van ons direct een bevestiging met een voorziene leverdatum. Doordat wij een groot team technische professionals én flinke voorraden plaatmateriaal hebben zijn onze levertijden altijd zeer snel. Ook spoedopdrachten zijn geen enkel probleem. 
   
 • Productie lassen
  Lassen is een verbindingstechniek om materialen met elkaar te verbinden door middel van druk en warmte. Bij lassen treedt structuurverandering van gelaste materialen op, wat een verandering in de mechanische eigenschappen (sterkte en hardheid) van het materiaal op de plek van de las veroorzaakt. Afhankelijk van het eindproduct worden diverse lassoorten toegepast, waarbij soms gebruik wordt gemaakt van toevoegingsmateriaal. 
   
 • Afwerking & oplevering
  Ville levert puur laswerk, maar alle andere metaalbewerkingen behoren tevens tot onze mogelijkheden. Bij het leveren van (sub)onderdelen en complete producten en apparaten dragen wij zorg voor de volledige afwerking en montage. Dat gaat vaak gepaard met het bewerken van het plaatmateriaal middels poedercoaten, stralen en beitsen. U bepaalt welk gedeelte van uw productie wij voor u mogen verzorgen. 


DE PERFECTE LASMETHODE

De perfecte lasmethode is altijd afhankelijk van de materiaalsoort en het type constructie. TIG-lassen wordt vaak ingezet voor aluminium en RVS, en zorgt voor nauwkeurige en strakke lasverbindingen. MIG/MAG zetten we vaak in voor staal en seriematig laswerk, het is de wat snellere manier van lassen. Lassen, zowel TIG als MIG/MAG, is met recht vakwerk te noemen dat begint bij een goede voorbereiding. Die voorbereiding zit in het voorafgaande proces, bijvoorbeeld het kanten, maar ook de tekening. Met de juiste instructie leest de lasser af hoe de last geplaatst moet worden. Door het slim zetten/kanten van constructies is soms minder laswerk benodigd.


Meer informatie over lassen? 

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van het lassen van alle soorten metaal? Wij geven u graag meer informatie, en sturen u een offerte.

Offerte aanvragen


Alle rvs en aluminium bewerkingen vinden plaats in hal Ville Apparatenbouw.
Alle staal bewerkingen vinden plaats in hal Ville Metaalindustrie. 


BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze specialisten beschikken over meer dan 50 jaar ervaring in het bewerken van metaal, rvs of aluminium op maat. Desgewenst kunnen wij u dan ook altijd van passend advies voorzien. Standaard reageren wij altijd binnen 1 werkdag op uw vraag. Bent u benieuwd naar de kosten van knippen? Vraag dan direct gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
 

SNEL EEN VRAAG?

 

Bel of mail ons direct. Onze product adviseurs staan direct voor u klaar.

Tel +31 (0) 78 674 38 77
E-mail info@ville.nl