Metaal Knippen

Metaal Knippen

Metaal knippen is een veelgebruikte techniek om platen van staal, RVS of aluminium op maat te bewerken. Letterlijk het knippen van metaal. Bij Ville Metaalbewerkingen zijn we gespecialiseerd in het bewerken van verschillende metalen. Waaronder ook het knippen van metaal.

Met al meer dan 60 jaar ervaring op gebied van metaalbewerkingen, kunt u met een gerust hart al uw bewerkingen op metaal aan ons overlaten. We ontzorgen u van engineering tot assemblage. Geen enkel project is te ingewikkeld, we helpen u graag met uw metaalbewerkingen. Met onze brede kennis op het gebied van verschillende soorten metaalbewerkingen, hebben we de capaciteit om ontwerpen op korte termijn te produceren. 

OFFERTE AANVRAGEN

Metaal knippen bij Ville Metaalbewerkingen

Dé specialist sinds 1955 in de metaalindustrie en apparatenbouw. Ville is een familiebedrijf met al meer dan 60 jaar kennis in metaal. Wij zijn dé one-stop shop voor alle plaatbewerkingen in RVS, staal en aluminium. Van engineering tot montage op locatie. Het ontzorgen van de klant staat bij Ville op één. 

Bij Ville staat kwaliteit voorop en daarom werken wij alleen met de beste materialen en machines. Onze machines zijn geavanceerd en werken volgens de laatste kwaliteitsgaranties. Daarnaast hanteren wij strenge kwaliteitscontroles om er zeker van te zijn dat het eindresultaat aan onze hoge standaarden voldoet.

Onze projecten

In de voorgaande jaren hebben we al veel projecten afgeleverd voor onze klanten. Benieuwd naar wat we allemaal kunnen realiseren van metaal? Blader is door onze projecten.
  
Verzinkte trap voor huisartsenpost op curacao Samenwerking van meer dan 30 jaar Snijden, kanten en lassen voor Unifortes
Lindor houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van mengers.... Lees meer  Verzinkte stalen trap met RVS leuningwerk voor de huisartsenpost.... Lees meer Wij snijden, kanten en lassen al het RVS 304 plaatmateriaal voor  Unifortes.... Lees meer
 

Technische specificaties knippen

Bewerking Omschrijving Capaciteit
Knippen Guillotineschaar 3.000 lengte tot 16mm dikte


Meer weten over het knippen van verschillende metalen? We vertellen je graag meer over alle technische specificaties en hoe het proces verloopt van het knippen van metalen.

 
Allround in metaaltechniek

Bij Ville zijn we uitgegroeid tot one-stop-shop voor alle plaatbewerkingen in RVS, staal en aluminium. Klanten komen bij Ville terecht voor een plaatje of halffabricaat, maar ook voor de volledige productie van apparaten en machines. We engineeren, bewerken, produceren en assembleren. Geheel naar wens van de klant, met focus op constante kwaliteit.

‘’ Onze engineers zijn innovatief en werken doorgaans aan de meest complexe engineeringsvraagstukken. Nieuw product of re-engineering van een bestaand product. ‘’


 

Bent u op zoek naar een specifieke vraag metaal knippen?

U kunt bij ons terecht met al uw vragen! Ons team reageert doorgaans nog dezelfde werkdag. Voor dringende vragen kunt u telefonisch contact opnemen via onderstaande gegevens.

 

Offerte opvragen van metaal knippen bij Ville

Heeft u vragen over het knippen van metaal of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies.

 
Graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Ville? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!