ONZE WERKWIJZE

Ville is specialist in het vervaardigen en bewerken van stalen, RVS en aluminium producten. Wij ontzorgen onze klant op het gebied van metaalbewerking, maar doen ook aan volledige productontwikkeling van engineering tot installatie op locatie. En dit alles onder één dak. Iedere opdracht is uniek, maar onze werkwijze komt vrijwel altijd op dezelfde stappen neer:

OFFERTE AANVRAGEN


SNEL EEN VRAAG?

Bel of mail ons direct. Onze product adviseurs staan direct voor u klaar.

Tel +31 (0) 78 674 38 77
E-mail info@ville.nl


1. Offerte aanvragen

Laat uw aanvraag en contactgegevens achter via het contact formulier op de website, via een mail of telefonisch. Het bijvoegen van een schets of tekening versnelt het proces, maar bent u nog niet toegekomen aan de ontwerpfase stel ons dan gerust een vraag!
 

2. Aanleveren van de offerte

Onze werkvoorbereiding gaat aan de slag met uw aanvraag. Zij nemen doorgaans binnen 48 uur contact met u op voor het stellen van aanvullende vragen of het doen toekomen van de eerste offerte.
 

3. Groen licht

Bent u akkoord met onze offerte? Dan gaan wij direct aan de slag voor u! De opdracht wordt ingevoerd, de tekeningen worden gemaakt door onze afdeling engineering, materialen worden besteld die niet voorradig zijn en de opdracht wordt ingepland in onze productieplanning. U ontvangt van ons een orderbevestiging met de overeengekomen prijs en de levertijd.
 

4. Productie

De opdracht wordt vervaardigd door onze specialisten in onze moderne productie omgeving waarbij kwaliteit en veiligheid centraal staan.
 

5. Product gereed

Is de order gereed, dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht. De order wordt zorgvuldig verpakt en getransporteerd. Indien gewenst en afgesproken dan wordt de machine of constructie opgesteld in onze assemblagehal voor een FAT door de klant.
 

6. Installatie op locatie

Indien gewenst kunnen onze vakmensen de machine of constructie ook installeren op locatie in zowel Nederland als het buitenland. Ondersteuning bij installatie op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Na de FAT dragen wij de machine of constructie over aan de klant.
 

7. Onderhoud en service

Om uw machine in topconditie te houden kunnen raden wij een servicecontract aan, hierbij verlenen wij periodiek onderhoud aan uw machine. U kunt er ook voor kiezen om het onderhoud in eigen beheer te laten plaatsvinden. Mocht er alsnog behoefte zijn aan service aan de machine, dan bent u bij Ville aan het juiste adres. 

 

 

Kwaliteitsgaranties

Een betrokken familiebedrijf, dat ademt kwaliteit. Dat we die kwaliteit volgens bepaalde normen kunnen waarborgen, dat vinden we erg belangrijk. Daarom zijn we voor diverse zaken gecertificeerd, en zijn we een erkend leerbedrijf. We vinden het namelijk belangrijk om onze kennis over te dragen, en de kwaliteit van ons werk te blijven waarborgen.

ISO 9001:2015

Ville is al sinds 1991 ISO-gecertificeerd. Daarmee behoort Ville tot de eerste 400 bedrijven die ISO-gecertificeerd zijn. De ISO 9001:2015 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. We tonen hiermee aan in staat te zijn om consequent producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant en de toepasselijke wet- en regelgeving. We streven hiernaast naar het verhogen van de klanttevredenheid door de effectieve toepassing van het systeem met inbegrip van processen.

LRQA GOLD AWARD

De constante focus op kwaliteit heeft Ville al weer 15 jaar geleden een LRQA Gold Award opgeleverd, een Lloyds-erkenning voor gecertificeerd werken aan verbetering. Al sinds jaar en dag wordt ons kwaliteitsbeleid jaarlijks getoetst door Lloyd’s Register Quality Assurance, volgens de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen.

LEERBEDRIJF

Ville heeft al heel wat succesverhalen op haar naam staan als het gaat om het begeleiden en sturen van jong talent. Als Kenteq-erkend leerbedrijf hebben we de jonge generatie metaalbewerkers veel te bieden. Ieder jaar starten er een aantal jonge talenten die we intensief begeleiden tot volwaardig allround metaalbewerkers. Onze expertise en ons enthousiasme voor het vak geven we dan ook graag door.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag direct een gratis een vrijblijvende offerte op. Wij reageren zo snel mogelijk op uw aanvraag.

OFFERTE AANVRAGEN


SNEL EEN VRAAG?

Bel of mail ons direct. Onze product adviseurs staan direct voor u klaar.

Tel +31 (0) 78 674 38 77
E-mail info@ville.nl