Aluminium Knippen

Plaatwerk walsen

Al jaren specialist in het walsen van alle soorten metaal.

 

Bij Ville Metaalbewerkingen werken we dagelijks aan diverse projecten met het walsen van plaatwerk. Zo is het mogelijk om rvs, aluminium en staal te walsen.

We beschikken over 5 walsmachines, waarmee we plaatwerk kunnen walsen tot wel 12mm dikte. 

De grootste walsmachine bestaat uit een 4 rollen wals die platen tot 4 meter breedte op verschillende manieren kan buigen. 

Naast het walsen van plaatwerk kunnen wij uw project ook aflassen, bewerken en behandelen. Zo leveren wij uw project compleet naar uw wens af. Het afbramen en wegwerken van scherpe randjes is hierbij een vanzelfsprekendheid. 

 
 

Plaatwerk walsen

Plaatwerk walsen is een proces waarbij plaatwerk wordt geperst tussen twee walsrollen om zo de gewenste dikte en vorm aan te kunnen passen. Het walsen van plaatwerk wordt vaak gebruikt wanneer je een stalen product wilt vervaardigen met diverse afmetingen, vormen en eigenschappen.
 
Bij het walsen van rvs, staal en aluminium wordt een plaat in de machine geplaatst. Deze plaat komt tussen een aantal walsrollen te liggen. In de walsmachine kunnen wij de afmetingen en vormen handmatig invoeren. Zo kunnen wij elke gewenste vorm en afmeting voor u realiseren in het plaatwerk.
 
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze specialisten beschikken over meer dan 60 jaar ervaring in het bewerken van metaal, rvs of aluminium op maat. Desgewenst kunnen wij u dan ook altijd van passend advies voorzien. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.
 
 
 
 
 

Technische specificaties van plaatwerk walsen

 

Bewerking

Omschrijving

Capaciteit

Walsen

Platenwals

3 rollen wals - 1.000 x 3 mm

 

 

4 rollen wals - 1.250 x 4 mm

 

 

3 rollen wals - 2.000 x 6 mm

 

 

3 rollen wals - 3.600 x 8 mm

 

 

4 rollen wals - 4.000 x 12 mm

Hoe werkt het walsen van plaatwerk?

1. U vraagt gemakkelijk een offerte aan voor het walsen van uw plaatwerk.
2. We plannen samen met u een datum in voor het afleveren van het product. 
3. We walsen uw plaatwerk in onze machines compleet naar uw wensen.
4. We zorgen voor een perfecte afwerking en levering bij u op locatie.
 
Heeft u vragen?  Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies.
 
 

Graag meer weten over het walsen van plaatwerk?

 
We staan u graag te woord. We reageren doorgaans nog dezelfde werkdag. Voor dringende vragen kunt u telefonisch contact opnemen via onderstaande gegevens.
 
 
Graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Ville? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief!