AL JAREN SPECIALIST IN HET WALSEN VAN ALLE SOORTEN METAAL

VAN STAAL TOT RVS EN ALUMINIUM

Het rondwalsen van plaatmateriaal is bij uitstek geschikt voor het vervaardigen van silo’s, tanks en ketels. Maar ook in combinatie met kanten/zetten kunnen de meest complexe troggen geproduceerd worden. Voor het omvormen van metaal via buiging gebruiken wij diverse walsen. Wij hebben machines in huis die tot een capaciteit van 4 meter lengte platen op diverse manieren kunnen buigen.

 • 5 walsmachines met verschillende top rollen voor het bewerken van RVS, staal, aluminium, messing en koper. 
 • Geschikt voor het walsen van kleine tot grote platen tot 4 meter en 12 millimeter dik. 
 • Gegarandeerd korte levertijden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw kantwerkzaamheden.

Offerte aanvragen


SNEL EEN VRAAG?

 

Bel of mail ons direct. Onze product adviseurs staan direct voor u klaar.

Tel +31 (0) 78 674 38 77
E-mail info@ville.nl TECHNISCHE SPECIFICATIES

Bewerking Omschrijving Capaciteit
Walsen Platenwals 3 rollen wals - 1.000 x 3 mm
    4 rollen wals - 1.250 x 4 mm
    3 rollen wals - 2.000 x 6 mm
    3 rollen wals - 3.600 x 8 mm
    4 rollen wals - 4.000 x 12 mm

 

HOE WERKT HET LATEN WALSEN VAN METAAL, RVS OF ALUMINIUM?

 • Offerte aanvragen
  Vul uw contactgegevens en concrete offerte aanvraag in via ons offerteformulier. Ons team van specialisten reageert doorgaans dezelfde werkdag. Mocht u ons willen spreken of u heeft eerst wat vragen dan kunt u natuurlijk ook altijd bellen naar nummer +31 (0)78 674 38 77.  Wij staan graag voor u klaar.
   
 • Leverdatum en orderbevestiging
  Zodra uw order is ingepland ontvangt u van ons direct een bevestiging met een voorziene leverdatum. Doordat wij een groot team technische professionals én flinke voorraden plaatmateriaal hebben zijn onze levertijden altijd zeer snel. Ook spoedopdrachten zijn geen enkel probleem. 
   
 • Productie zetten
  Bij het walsen van plaatmateriaal zoals RVS, staal en aluminium wordt een rechte plaat in de walsmachine geplaatst. Deze plaat komt in de machine tussen een aantal rollen te liggen. Door middel van het juist afstellen van de hoogte van de rollen wordt de ronding van de plaat bepaald. Zo kunnen we iedere wens nakomen, en niet alleen ronde maar ook golfachtige en ovale vormen maken. 
   
 • Afwerking & oplevering
  Ville levert puur gezette platen, maar ook (sub)onderdelen en complete producten en apparaten zijn onderdeel van ons aanbod. Zetten gaat vaak gepaard met diverse andere metaalbewerkingen zoals lasersnijden en lassen. Ville levert puur gesneden en gezette platen, maar het compleet integreren van uw productieproces behoort tevens tot onze mogelijkheden. U bepaalt welk gedeelte van uw productie wij voor u mogen verzorgen. 

 

SLIM WALSEN

Ville beschikt over 5 walsmachines, waarmee we zeer eenvoudig platen walsen tot wel 12mm dikte. Onze grootste walsmachine betreft een 4 rollen wals die platen tot 4 meter breedte op verschillende manieren kan buigen. Ook conisch walsen is voor ons gesneden koek. Uw gewalste plaat kan worden afgelast, bewerkt én behandeld. De oppervlaktebewerkingen en behandeling van Ville kunnen zowel uitstraling als functionaliteit van het product ten goede komen. Afbramen en het wegwerken van scherpe randjes is hierbij een vanzelfsprekendheid. 


Meer informatie over walsen?

Of gewoon benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als allround metaalbewerker? Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Offerte aanvragen


Alle rvs en aluminium bewerkingen vinden plaats in hal Ville Apparatenbouw.
Alle staal bewerkingen vinden plaats in hal Ville Metaalindustrie.


BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze specialisten beschikken over meer dan 50 jaar ervaring in het bewerken van metaal, rvs of aluminium op maat. Desgewenst kunnen wij u dan ook altijd van passend advies voorzien. Standaard reageren wij altijd binnen 1 werkdag op uw vraag. Bent u benieuwd naar de kosten van knippen? Vraag dan direct gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
 

SNEL EEN VRAAG?

 

Bel of mail ons direct. Onze product adviseurs staan direct voor u klaar.

Tel +31 (0) 78 674 38 77
E-mail info@ville.nl