Buis Lasersnijden

Buis lasersnijden

Bij Ville Metaalbewerkingen zijn we gespecialiseerd in het lasersnijden van diverse metaalsoorten. Lasersnijden is een industriële bewerkingstechniek waar we materiaalsoorten als RVS, aluminium en staal op maat kunnen snijden. 

Lasersnijden wordt ook gedaan op buizen en kokers. Dit noemen we buis lasersnijden. Wat is dat precies?
 

Buis lasersnijden

Buis lasersnijden is een manier om metalen buizen op maat te snijden. Dit wordt gedaan door een CNC gestuurde machine, hierbij hoeft u niet zelf aan de slag met een boor of zaag. 

De CNC-machines bij Ville Metaalbewerkingen werken volgens een geautomatiseerd proces. Het automatische proces zorgt voor een hoge nauwkeurigheid, uiterst nette snijranden en zo min mogelijk snijverlies. 
 


Lasersnijden bij Ville Metaalbewerkingen

Het lasersnijden is een industriële bewerkingstechniek. Door middel van een laser kunnen we RVS, maar ook metaal en aluminium op maat snijden. De laser waar de materialen mee gesneden worden bestaan uit talloze elektromagnetische deeltjes die samen één grote stralingsbron vormen. De stralingsbron vormt een lichtstraal uit waardoor er een laser ontstaat en met deze laser kunnen we uit verschillende soorten materialen snijden. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw lasersnij werkzaamheden op RVS.

 
Van tekenbestand naar lasersnijden

Nadat de offerte is goedgekeurd, gaat ons team van engineers aan de slag met uw tekeningbestand. Die zetten ze om naar een efficiënt snijprogramma. Van optimalisatie in het ontwerp tot complete ontwikkeling van uw product. Maar ook het indelen van het plaatmateriaal gebeurt op deze wijze optimaal. Dit proces voeren wij zo efficiënt mogelijk uit waardoor het beter is voor het milieu. Wij beperken de afvalstroom van restmateriaal en dat maakt onze methode een stuk duurzamer. 

 

Snelle levering buizen

Zodra het snijprogramma gereed is, krijgt u direct een bevestiging met leverdatum. Door onze hoge capaciteit hebben wij de middelen om 24/7 te kunnen lasersnijden. Hierdoor zijn wij in staat altijd snel te leveren. Ook zijn wij uw ideale partner als u haast heeft. Spoedopdrachten zijn bij ons geen enkel probleem!

Ville Metaalbewerkingen

Ville is een familiebedrijf met al meer dan 60 jaar kennis in metaal. We ontzorgen de klant van engineering tot assemblage, geen project is te ingewikkeld. Met onze brede kennis op het gebied van verschillende soorten metaalbewerkingen, hebben we de capaciteit om ontwerpen op korte termijn te produceren. 

‘’ Wij zijn dé one-stop shop voor alle plaatbewerkingen in RVS, staal en aluminium. Van engineering tot montage op locatie.’’
 
 
 

Afwerking en oplevering buizen

Het lasersnijden van buizen is slechts één van de eerste stappen binnen ons productieproces. Vaak gaat het gepaard met verschillende vervolgstappen. In veel gevallen wordt het gecombineerd met het uitvoeren van kanten/zetten, walsen en lassen, coaten en assemblage. Kortom de kracht van Ville is het compleet integreren van uw productieproces. 
 

Op zoek naar een specifieke vraag over buis lasersnijden? 

Voor vragen kunt u terecht bij onze adviseurs. Ons team reageert doorgaans nog dezelfde werkdag. Voor dringende vragen kunt u telefonisch contact opnemen via onderstaande gegevens.

E-mail info@ville.nl
 

Offerte lasersnijden buis opvragen

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Ville te bieden heeft, betreft buis lasersnijden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.
  

 
Graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Ville? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!