Lasersnijden RVS

Al sinds 1955 specialist in lasersnijden op rvs

Bij Ville zijn we al jaren specialist in het bewerken en lasersnijden van RVS. Waarin lasersnijden tegenwoordig ook dé standaard is binnen de metaalbewerking. Het geautomatiseerde proces van lasersnijden gebeurt met hoge snelheid, efficiëntie, ultiem nette snijrand en met lage mate van snijverlies. De CNC lasersnijmachines waar we bij Ville gebruik van maken, zorgen ervoor dat elke gewenste vorm gesneden kan worden.

 
  • De Trumpf lasersnijmachine snijdt nauwkeurig met een tolerantie tot op tienden van millimeters. 
  • We snijden met gemakt allerlei vormen uit metaal
  • Dag en nacht snijden? Het is voor ons geen probleem, door het automatische be- en ontladingssysteem werkt onze lasersnijmachine 24/7 door. 
  • Gegarandeerd korte levertijden 
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw lasersnijwerkzaamheden.
 
 
SNEL EEN VRAAG?
Bel of mail ons direct. Onze product adviseurs staan direct voor u klaar.
 
 
 
 
 
 

Hoe kan je lasersnijden op RVS?

Bij Ville zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen en bewerken van stalen, RVS en aluminium producten. Zo ook in het lasersnijden op RVS.

 
Het lasersnijden uit RVS is een industriële bewerkingstechniek. Door middel van een laser kunnen we RVS maar ook metaal en aluminium op maat snijden. De laser waar de material mee gesneden worden bestaan uit talloze elektromagnetische deeltjes die samen één grote stralingsbron vormen. De stralingsbron vormt een lichtstraal uit waardoor er een laser ontstaat en met deze laser kunnen we uit verschillende soorten materialen snijden. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw lasersnij werkzaamheden op RVS.
 

Kantpersen van RVS

Met het kantpersen bedoelen we het vouwen van materiaalsoorten als RVS, metaal en aluminium. Kanten is een bewerkingsproces voor het vervormen van een plaat, in dit geval een plaat van RVS. Kantpersen gebeurt vaak in een V-vormige machine waarin het mes de plaat in een V-vorm buigt. Dit is een relatief goedkoop proces doordat dit compleet geautomatiseerd kan worden.
 

Knippen van RVS

Het knippen van RVS is eigenlijk de ouderwetse manier van het lasersnijden. Toch komt het in sommige projecten toch beter uit om het materiaal te knippen in plaats van te lasersnijden. Het knippen wordt gedaan met een hydraulische guillotineschaar en is de snelste techniek voor het creëren van rechthoekige vormen.
 

Lassen van RVS

We hebben verschillende technieken in huis voor het lassen van alle metaalsoorten. Het lassen van RVS, metaal en aluminium vraagt een anders soort maatwerk dan andere metaalsoorten. Dat neemt met zich mee dat het lassen van RVS, metaal en aluminium ook in drie verschillende fabrieken gebeurt. Daarnaast behoort ook het poedercoaten, stralen, beitsen en assembleren tot de afwerkingsmogelijkheden bij Ville.
 

Walsen van RVS

Bij Ville beschikken we over vijf walsmachines met verschillende top rollen voor het bewerken van RVS, staal, aluminium, messing en en koper. Met walsen bedoelen we makkelijk gezegd het ombuigen van verschillende soorten materiaal. De machines bij Ville zijn geschikt voor het walsen van kleine tot grote platen tot 4 meter en 12 millimeter dik.
 
 
 

Het proces van lasersnijden op RVS

Het lasersnijden op RVS is een compleet geautomatiseerd proces waar onze machines 24/7 doordraaien. Met onze CNC lasersnijmachine van THRUMPF zorgen we voor een hoge snelheid van het lasersnijden, een nette snijrand en een lage mate van snijverlies. Doordat de CNC machine dag en nacht doordraaien kunnen we veel projecten in een korte tijd draaien. Zo zorgen we voor een optimaal proces.
 

Voordelen van lasersnijden op RVS

  • Al onze machines werken op een hoge snelheid. Daarnaast draaien onze machines 24/7 door waardoor het proces van het lasersnijden altijd voorspoedig verloopt.
  • Bij lasersnijden werken we altijd met maatwerk. Dit betekent dat alle ontwerpen altijd aangepast kunnen worden naar de wensen van de klant.
  • Bij Ville werken we altijd vanuit perfecte precisie.
 Met een uiterst nette snijrand en de perfecte precisie zorgen wij er altijd voor dat we alle projecten met hoge kwaliteit afleveren bij de klant. 


Proces van lasersnijden op RVS

Het proces van lasersnijden uit metaal is compleet geautomatiseerd. Zo zorgen wij ervoor dat de lasermachine, de CNC lasersnijmachine van TRUMPF, 24/7 doordraait en zoveel mogelijk projecten kan draaien in een korte periode. De kracht van de machines van Ville? De hoge snelheid, de efficiëntie, de nette snijrand en de lage mate van snijverlies. Zo zorgen wij voor een optimaal proces. 
 
 

Lasersnijden RVS op maat

Met onze hoogwaardige CNC lasersnijmachine van TRUMPF, hebben we de mogelijkheid op oppervlaktes van maximaal 4000 x 2000 te snijden. Deze kunnen gesneden worden in elke gewenste vorm. Dat maakt het lasersnijden op RVS maatwerk bij Ville.
 
 

Lasersnijden uit RVS, hoe doen we dat?

Offerte aanvragen

 
Via het offerteformulier kunt u gratis en vrijblijvend uw concrete offerte aanvraag indienen. Ons team van hardwerkende specialisten reageert doorgaans nog dezelfde werkdag. Voor vragen kunt u ons natuurlijk ook altijd bereiken via +31 (0) 78 674 38 77 
 

Van tekenbestand naar snijprogramma

 
Zodra uw offerte is goedgekeurd gaat ons team van engineers uw ontwerp omzetten naar een efficiënt snijprogramma. Van optimalisatie in het ontwerp tot volledige engineering van uw product. Maar ook de zogenaamde nesting, het indelen van het plaatmateriaal gebeurt op deze wijze optimaal. Altijd zo efficiënt mogelijk en dus beter voor het milieu. Dit beperkt namelijk de afvalstroom van restmateriaal en is dus een stuk duurzamer.
 

Leverdatum en orderbevestiging

 
Nadat het snijprogramma gereed is en uw order is ingepland ontvangt u van ons direct een bevestiging met de leverdatum. Doordat wij de capaciteit hebben om 24/7 te kunnen lasersnijden op metaal, zijn onze levertijden altijd zeer snel. Ook spoedopdrachten zijn geen enkel probleem. 
 

Afwerking & oplevering

 
Lasersnijden uit metaal is vaak de eerste stap binnen ons productieproces, het gaat dan ook vaak gepaard met diverse vervolgstappen. Lasersnijden wordt vaak in combinatie met kanten/zetten, walsen en lassen, coaten en assemblage uitgevoerd. Ville levert puur gesneden platen, maar ook (sub)onderdelen en complete producten en apparaten. Onze kracht? Het compleet integreren van uw productieproces. Wij bepalen gezamenlijk welk gedeelte van de productie wij voor u mogen verzorgen. 
 
 

Prijs van lasersnijden op RVS

Benieuwd naar de prijs van uw ontwerp? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw lasersnij werkzaamheden uit metaal. 
 
 
 
 

Levertijden van lasersnijden op metaal

De levertijden van het lasersnijden op RVS bij Ville zijn relatief kort. Dit komt doordat onze CNC lasersnijmachines 24/7 doordraaien en dus veel projecten in een korte tijd kunnen realiseren. 
Heeft u echt haast met een spoedopdracht? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat graag voor u klaar!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw lasersnij werkzaamheden op RVS.

 
 

Kwaliteitsgaranties

Bij Ville ademen we kwaliteit en ervaring. Om dit te kunnen waarborgen zijn wij bij een aantal zaken aangesloten én zijn wij een erkend leerbedrijf.
 
  • ISO 9001: 2015: Sinds 1991 is Ville één van de 400 ISO-gecertificeerde bedrijven. De ISO 9001:2015 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Hiermee wordt er dus aangetoond of een bedrijf in staat is om consequent producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant én de toepasselijke wet- en regelgeving.
  • LRQA Gold Award: Door constant de focus op kwaliteit te leggen, heeft Ville 15 jaar geleden een LRQA Gold opgeleverd. De LRQA Gold Award is een Lloyds-erkenning voor gecertificeerd werken aan verbetering. 
  • Leerbedrijf: Het begeleiden en aansturen van jong talent is waar we al een aantal succesverhalen van gemaakt hebben. Als Kenteq-erkend leerbedrijf hebben we jonge en enthousiaste metaalbewerkers veel te bieden. Met veel plezier geven wij ons passie voor het vak graag door!
 
 

Voorbeelden van lasersnijden uit RVS

In de voorgaande jaren hebben we al veel projecten afgeleverd voor onze klanten. Benieuwd naar wat we allemaal kunnen realiseren van metaal? Blader is door onze projecten.
 
 
Verzinkte trap voor huisartsenpost op curacao Samenwerking van meer dan 30 jaar Snijden, kanten en lassen voor Unifortes
Lindor houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van mengers.... Lees meer  Verzinkte stalen trap met RVS leuningwerk voor de huisartsenpost.... Lees meer Wij snijden, kanten en lassen al het RVS 304 plaatmateriaal voor  Unifortes.... Lees meer

 

Meer informatie over lasersnijden uit RVS?

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen met het lasersnijden van metaal? Op zoek naar een specifieke vraag over het lasersnijden van een bepaalde vorm? Via onderstaande knop geven wij u graag meer informatie en sturen wij u een offerte. 

Op zoek naar een specifieke vraag over het lasersnijden uit metaal?

Voor vragen kunt u terecht bij onze adviseurs. Ons team reageert doorgaans nog dezelfde werkdag. Voor dringende vragen kunt u telefonisch contact opnemen via onderstaande gegevens.
 
E-mail info@ville.nl
 
Graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Ville? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!