PLaat Lasersnijden

Plaat lasersnijden

Op zoek naar plaat lasersnijden? Bij Ville Metaalbewerkingen zijn we gespecialiseerd in het lasersnijden van diverse metaalsoorten. Het plaat lasersnijden is een industriële bewerkingstechniek waar we materiaalsoorten als RVS, aluminium en staal op maat kunnen snijden. 

Lasersnijden wordt ook gedaan op buizen en kokers. Dit noemen we buis lasersnijden. Wat is dat precies?

Plaat lasersnijden

Plaat lasersnijden is een techniek die veel wordt toegepast in de metaalbewerkingsindustrie. Met behulp van een krachtige laserstraal, wordt materiaal weggebrand om complexe vormen en patronen uit plaatmateriaal te snijden. Deze techniek biedt verschillende voordelen, zoals hoge precisie, snelheid, flexibiliteit en minimale vervorming van het materiaal.

 

Plaat lasersnijden bij Ville Metaalbewerkingen

Het lasersnijden van platen is een industriële bewerkingstechniek. Door middel van een laser kunnen we materialen zoals RVS, metaal en aluminium op maat snijden. De laser waar de materialen mee gesneden worden, bestaat uit talloze elektromagnetische deeltjes die samen één grote stralingsbron vormen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw werkzaamheden met plaat lasersnijden.

 

Efficiëntie van plaat lasersnijden 

Plaat lasersnijden is een zeer efficiënte snijmethode, zowel in tijd als in materiaalgebruik. De laserstraal beweegt met hoge snelheid over het plaatmateriaal en kan ook lastige vormen razendsnel snijden. Dit maakt plaat lasersnijden erg geschikt voor productieprocessen waarin snelheid en efficiëntie van groot belang zijn.

Bovendien minimaliseert plaat lasersnijden ook het materiaalverlies. Omdat de laserstraal erg dun is, kan deze smalle snedes maken, waardoor het materiaalverlies zo min mogelijk is. Dit is vooral belangrijk bij kostbaar materiaal, zoals roestvrij staal of aluminium, waarbij het minimaliseren van materiaalverlies kan leiden tot flinke kostenbesparingen.


 

Ville Metaalbewerkingen

Ville is een familiebedrijf met al meer dan 60 jaar kennis in het bewerken van diverse soorten metaal. We ontzorgen de klant van engineering tot assemblage, geen project is te ingewikkeld. Met onze brede kennis op het gebied van metaalbewerkingen, hebben we de capaciteit om ontwerpen op korte termijn te produceren. 

‘’ Wij zijn dé one-stop shop voor alle plaatbewerkingen in RVS, staal en aluminium. Van engineering tot montage op locatie.’’

Afwerking en oplevering platen

Het lasersnijden van buizen is slechts één van de eerste stappen binnen ons productieproces. Vaak gaat het gepaard met verschillende vervolgstappen. In veel gevallen wordt het gecombineerd met het uitvoeren van kanten/zetten, walsen en lassen, coaten en assemblage. Kortom de kracht van Ville is het compleet integreren van uw productieproces.

 
 
 

Op zoek naar een specifieke vraag over lasersnijden? 

Voor vragen kunt u terecht bij onze adviseurs. Ons team reageert doorgaans nog dezelfde werkdag. Voor dringende vragen kunt u telefonisch contact opnemen via onderstaande gegevens.

 

Offerte plaat lasersnijden opvragen

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Ville Metaalbewerkingen te bieden heeft? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

 
Graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Ville? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!