Welkom bij ville
Direct contact

Ville metaal constructiebedrijf

Ville Metaalbewerkingen, een familiebedrijf met al meer dan 60 jaar ervaring in het vak. Als constructiebedrijf in Strijen, onder de rook van Rotterdam, maken we ons sterk met het ‘verbinden van metaal’. Dat is wat we doen.

We engineeren, bewerken, produceren en assembleren diverse metaalsoorten. Zo verbinden we het metaal tot halffabricaat of als volledig apparaat, om dit perfect bij de klant af te kunnen leveren en in sommige gevallen zelfs te installeren.

Bewerkingen van RVS bij Ville

Bekijk alle bewerkingen

Lasersnijden

Knippen

Kantpersen

Walsen

Lassen

Overige & maatwerk

Meer dan 60 jaar ervaring

We zijn gespecialiseerd in het maken van constructies voor grotere eindproducten zoals tanks, mengtrommels, buitentrappen en mammoettankers. Dat is wat Ville Metaalbewerkingen kenmerkt als constructiebedrijf. We zorgen met onze bewerkingen op metaal voor een veilige en stevige constructie voor diverse projecten.

‘’ Wij zijn dé one-stop shop voor alle plaatbewerkingen in rvs, staal en aluminium. Van engineering tot montage op locatie.’’

Fabriek Ville

2

Fabrieken

1634

Zonnepanelen
Internationale operaties Ville

63

+

Landen actief
Werkenbij Ville

50

+

Collega's
Faciliteit Ville

5000

m2

Faciliteit

Constructiebedrijf Ville Metaalbewerkingen

Bij Ville Metaalbewerkingen, bewerken we al sinds 1955 diverse soorten metaal. Daarbij zijn we vooral gespecialiseerd in het bewerken van staal, rvs en aluminium. We werken aan kleine orders, maar ook aan grote installaties.

Alle projecten kunnen wij volledig in-house engineeren en bouwen. Daarna worden deze op locatie geïnstalleerd. Onze gespecialiseerde engineers maken de complete uitbesteding van productontwikkeling mogelijk, samen met onze hooggekwalificeerde metaalbewerkers en machinebouwers.

We zijn een hecht familiebedrijf en hebben al meer dan 60 jaar kennis en ervaring in het bewerken van metaal. Van assemblage tot engineering, we staan altijd voor u klaar als constructiebedrijf.

Klaar voor de 'next' step?

Bij Ville zijn we altijd op zoek naar vernieuwing en vooruitgang. Samen werken we aan spannende projecten en oplossingen, elk op onze eigen manier en in ons eigen vakgebied. Klaar voor de volgende stap in je carrière? Sluit je aan bij ons team en bouw mee aan een betere toekomst.

Bekijk vacatures
Wij zijn Ville

Het metaal constructiebedrijf

News & Inspiration

Bekijk alle projecten