Welkom bij ville
Direct contact

Metaalbewerkingsbedrijf in Rotterdam

Bent u op zoek naar een metaalbewerkingsbedrijf in Rotterdam? Dan bent u bij Ville Metaalbewerkingen aan het juiste adres. Ville bewerkt al sinds 1955 alle soorten metaal, maar is vooral gespecialiseerd in staal, rvs en aluminium.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend en gratis een offerte aan.

Onze bewerkingen

Bekijk alle bewerkingen

Lasersnijden

Knippen

Kantpersen

Walsen

Lassen

Overige & maatwerk

Meer dan 60 jaar ervaring

Met al meer dan 60 jaar ervaring en kennis in het vak, werken we dagelijks vanuit ons machinepark in Strijen. Met een team van meer dan 50 werknemers verzekeren wij u elke dag van hoogwaardige kwaliteit van onze producten. Door de efficiënt georganiseerde capaciteit en voorraadbeheer, garanderen wij een snelle en flexibele levering!

Fabriek Ville

2

Fabrieken

1634

Zonnepanelen
Internationale operaties Ville

63

+

Landen actief
Werkenbij Ville

50

+

Collega's
Faciliteit Ville

5000

m2

Faciliteit

Metaalbewerkingsbedrijf Rotterdam

Zodra u op zoek bent naar een metaalbewerkingsbedrijf in Rotterdam, wilt u natuurlijk verzekerd zijn van de beste kwaliteit. Dan zit u bij ons op de juiste plek. We zijn een betrokken familiebedrijf in de omgeving van Rotterdam, dat kwaliteit ademt. Het waarborgen van de kwaliteit volgens bepaalde normen, vinden we erg belangrijk. Om deze reden zijn we voor een aantal zaken gecertificeerd en mogen we ons zelf een erkend leerbedrijf noemen. Zo zorgen we er voor dat onze kennis ook overgedragen wordt en we de kwaliteit van ons werk kunnen waarborgen.

Klaar voor de 'next' step?

Bij Ville zijn we altijd op zoek naar vernieuwing en vooruitgang. Samen werken we aan spannende projecten en oplossingen, elk op onze eigen manier en in ons eigen vakgebied. Klaar voor de volgende stap in je carrière? Sluit je aan bij ons team en bouw mee aan een betere toekomst.

Bekijk vacatures
Wij zijn Ville

Het metaalbewerkingsbedrijf bij Rotterdam

News & Inspiration

Bekijk alle projecten