Bewerkingen

Metaalbewerkingsbedrijf in Rotterdam

Bent u op zoek naar een metaalwerkingsbedrijf in Rotterdam? Dan bent u bij Ville Metaalindustrie en Apparatenbouw aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van RVS, staal en aluminium. 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend en gratis een offerte aan.


Meer dan 60 jaar ervaring

Met al meer dan 60 jaar ervaring en kennis in het vak werken we dagelijks vanuit ons machinepark in Strijen. Met een team van meer dan 50 werknemers verzekeren wij u elke dag van de uiterst hoogwaardige kwaliteit van onze producten. Door de efficiënt georganiseerde capaciteit en voorraadbeheer garanderen wij een snelle en flexibel levering!Soorten metaalbewerkingen bij Ville

Als metaalbewerkingsbedrijf in Rotterdam kunt u bij ons terecht voor het bewerken van verschillende soorten metalen. Zo hebben wij diverse manieren van het bewerken van RVS, aluminium en staal. Daarbij kunt u denken aan:

Door RVS, aluminium en staal te vouwen, ontstaat er een proces wat het kanten/kantpersen van metaal genoemd wordt. Met drie CNC kantbanken vouwen we elk stuk plaatmateriaal zonder enige moeite.

Het knippen van RVS, aluminium of staal wordt met een hydraulische guillotine schaar gedaan. Deze methode stamt nog van voor de lasersnijmachine maar is in sommige gevallen nog steeds dé oplossing voor het bewerken van metaal. Of het nu gaat om fijn plaatwerk, grote of kleine series of diverse staalsoorten, bij ons is het allemaal mogelijk.

Lasersnijden is tegenwoordig dé standaard binnen metaalbewerking. Dit is een geautomatiseerd proces waarin een hoge snelheid, efficiëntie, nette snijrand en lage mate van snijverlies de krachten binnen Ville zijn. Doordat de machines 24/7 doordraaien garanderen wij voor het lasersnijden op metaal een korte levertijd. 

Het lassen van verschillende metalen wordt op diverse manieren gedaan. TIG- MIG/MAG- stift- en puntlassen van RVS, staal en aluminium zijn de verschillende opties voor het lassen bij Ville. 

Het rondwalseren van plaatmaterialen is uiterst geschikt voor het vervaardigen van silo’s, tanks en ketels. Voor het omvormen van metaal via buiging gebruiken we diverse walsen. De machines hebben een capaciteit van 4 meter lengte en kunnen op verschillende manieren buigen.

Daarnaast bieden we bij Ville ten alle tijden advies op maat. Zo zorgen we ervoor dat uw metaalbewerkingen altijd naar uw wensen geproduceerd worden.

Op zoek naar advies op maat? We helpen u graag verder!Kwaliteitsgaranties bij Ville

Zodra u op zoek bent naar een metaalbewerkingsbedrijf in Rotterdam, wilt u natuurlijk verzekerd zijn van de beste kwaliteit. Dan zit u bij ons op de juiste plek.

We zijn een betrokken familiebedrijf in de omgeving van Rotterdam, dat kwaliteit ademt. Het waarborgen van de kwaliteit volgens bepaalde normen vinden we erg belangrijk. Om deze reden zijn we voor een aantal zaken gecertificeerd en mogen we ons zelf een erkend leerbedrijf noemen. Zo zorgen we er voor dat onze kennis ook overgedragen wordt en we de kwaliteit van ons werk kunnen waarborgen.

Onze certificeringen:

ISO 9001:2015
Al sinds 1991 zijn we ISO-gecertificeerd waarmee we tot de eerste 400 bedrijven behoren die ISO-gecertificeerd zijn. De ISO 9001:2015 is de internationale norm voor kwaliteitssystemen. Hiermee tonen we aan dat we in staat zijn om producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant en de toepasselijke wet- en regelgeving.
LRQA Gold Award
De constante focus op kwaliteit heeft ons 15 jaar geleden een LRQA Gold Award opgeleverd. Dit is een Lloyds-erkenning voor gecertificeerd werken aan verbetering. Elk jaar wordt ons kwaliteitsbeleid jaarlijks getoetst door Lloyd’s Register Quality Assurance volgende de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen.
Leerbedrijf
Het begeleiden en sturen van jong talent is wat we graag doen. Als Kenteq-erkend leerbedrijf hebben we de jonge generatie metaalbewerkers veel te bieden. We leiden de jongeren op tot allround metaalbewerkers en geven graag ons enthousiasme en kennis door.


 

Metaalbewerkingsprojecten

Van een verzinkte trap voor een huisartsenpost in Curacao tot nieuwe lichtroosters voor de Heinenoordtunnel. We hebben al meerdere mooie projecten er op zitten bij Ville. 


Verzinkte trap voor huisartsenpost op curacaoSamenwerking van meer dan 30 jaarSnijden, kanten en lassen voor Unifortes
Lindor houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van mengers.... Lees meer Verzinkte stalen trap met RVS leuningwerk voor de huisartsenpost.... Lees meerWij snijden, kanten en lassen al het RVS 304 plaatmateriaal voor  Unifortes.... Lees meer

Worden uw metaalbewerkings werkzaamheden ons volgende project? Vraag gemakkelijk een offerte aan


 

Op zoek naar een specifieke vraag?


Voor vragen kunt u terecht bij onze adviseurs. Ons team reageert doorgaans nog dezelfde werkdag. Voor dringende vragen kunt u telefonisch contact opnemen via onderstaande gegevens.

E-mail info@ville.nl

Graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Ville? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!