Welkom bij ville
Direct contact

RVS constructiebedrijf

We werken al meer dan 60 jaar aan zowel kleine orders, als grote installaties die volledig in-house ontworpen en gebouwd worden. Dat maakt ons dé partner in het vervormen en bewerken van staal, rvs en aluminium.

Ville Metaalindustrie en apparatenbouw. Een RVS constructiebedrijf dat naast het bewerken van rvs, ook gespecialiseerd is in het bewerken van staal en aluminium. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als rvs-constructiebedrijf? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bewerkingen van RVS bij Ville

Bekijk alle bewerkingen

Lasersnijden

Knippen

Kantpersen

Walsen

Lassen

Overige & maatwerk

Meer dan 60 jaar ervaring

Als vooraanstaand rvs constructiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring beschikken we over een geavanceerd machinepark en een toegewijd team van meer dan 50 medewerkers. We waarborgen voortdurend een hoogwaardige kwaliteit en hebben onze capaciteit en voorraadbeheer geoptimaliseerd voor snelle levertijden en flexibele orderverwerkingen. Bij Ville zijn uitmuntend vakmanschap en efficiëntie in rvs-constructies synoniem.

Fabriek Ville

2

Fabrieken

1634

Zonnepanelen
Internationale operaties Ville

63

+

Landen actief
Werkenbij Ville

50

+

Collega's
Faciliteit Ville

5000

m2

Faciliteit

Allround in metaaltechniek

We zijn uitgegroeid tot one-stop-shop voor alle plaatbewerkingen in RVS, staal en aluminium. Klanten komen bij Ville terecht voor een plaatje of halffabricaat, maar ook voor de volledige productie van apparaten en machines. We engineeren, bewerken, produceren en assembleren. Geheel naar wens van de klant, met focus op constante kwaliteit.

Klaar voor de 'next' step?

Bij Ville zijn we altijd op zoek naar vernieuwing en vooruitgang. Samen werken we aan spannende projecten en oplossingen, elk op onze eigen manier en in ons eigen vakgebied. Klaar voor de volgende stap in je carrière? Sluit je aan bij ons team en bouw mee aan een betere toekomst.

Bekijk vacatures
Wij zijn Ville

Het RVS constructiebedrijf

News & Inspiration

Bekijk alle projecten