Over ville

Service

Betrouwbare partner voor oplossingen in metaal

Ville is meer dan alleen een metaalbewerkingsbedrijf; een betrouwbare partner voor hoogwaardige oplossingen en volledige ontzorging. Het toegewijde team staat klaar om klanten te ondersteunen van begin tot eind, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Ontdek vandaag nog de uitgebreide serviceopties en ervaar de voordelen van samenwerken met Ville Metaalbewerking & Apparatenbouw.

Onze services

Ville apparatenbouw

Metaalbewerking A tot Z

Bij Ville staan we altijd paraat, 24/7, om de beste onderhouds- en servicediensten te bieden. Met flexibele servicecontracten en een toegewijd team van technisch experts kunnen klanten op elk gewenst moment rekenen op betrouwbare ondersteuning.

Ville enginering

Engineering in 3D

Onze engineers werken op basis van een aangeleverde tekening, maar kunnen ook de volledige ontwerpfase uit handen nemen en meedenken over uw nieuw te ontwerpen product. Middels geavanceerde 3D-software geven ze het product geheel volgens uw specificaties vorm.

Ville ontwikkeling kennis en vernieuwing

Research & development

Onze engineers zijn experts op het gebied van Research & Development (R&D) en volgen de laatste trends op het gebied van productontwikkelingen, materiaal en machinepark. Hierdoor zijn we in staat om uw product efficiënt te produceren volgens de laatste ontwikkelingen.

Ville installatie apparatenbouw

Assemblage (op locatie)

Indien gewenst kunnen onze vakmensen de machine of constructie ook installeren op locatie in zowel Nederland als het buitenland. Ondersteuning bij installatie op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Na de FAT dragen wij de machine of constructie over aan de klant.

Servicecontract Ville

Onderhoud & service

Bij Ville staan we altijd paraat, 24/7, om de beste onderhouds- en servicediensten te bieden. Met flexibele servicecontracten en een toegewijd team van technisch experts kunnen klanten op elk gewenst moment rekenen op betrouwbare ondersteuning.

Halffabricaat plaatmateriaal

One-stop-shop

Wij leveren plaatmateriaal, halffabricaten en volledig geassembleerde producten in alle metaalsoorten. De opdracht wordt vervaardigd door onze specialisten in onze moderne productie omgeving waarbij kwaliteit en veiligheid centraal staan.

Contact Ville
GRATIS & VRIJBLIJVEND ADVIES

Neem direct contact op

Kwaliteit productie Ville
service

Volledige productie uitbesteding

Bij Ville Metaalbewerking kan het volledige productieproces, inclusief engineering en R&D, aan hen worden toevertrouwd – van het bewerken van plaatmateriaal tot de assemblage van volledige producten en machines. Het eindproduct wordt door Ville naadloos op locatie geïnstalleerd, waardoor klanten zich nergens zorgen over hoeven te maken.

 

Kwaliteitsborging

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij het betrokken familiebedrijf Ville. De kwaliteit wordt volgens strikte normen gewaarborgd en Ville is gecertificeerd voor ISO 9001:2015, waarmee wordt aangetoond consequent producten en diensten te leveren die aan de eisen van de klant en wetgeving voldoen. De inzet voor kwaliteit heeft Ville een LRQA Gold Award opgeleverd, een erkenning voor gecertificeerd werken aan verbetering. Tevens is Ville trots Kenteq-erkend leerbedrijf, waarbij jong talent intensief wordt begeleid tot volwaardig allround metaalbewerkers en de expertise en passie voor het vak graag worden doorgegeven.

Fabriek Ville

2

Fabrieken

1634

Zonnepanelen
Internationale operaties Ville

63

+

Landen actief
Werkenbij Ville

50

+

Collega's
Faciliteit Ville

5000

m2

Faciliteit

Onze bewerkingen

Bekijk alle bewerkingen

Lasersnijden

Knippen

Kantpersen

Walsen

Lassen

Overige & maatwerk

News & Inspiration

Bekijk alle projecten