Welkom bij ville
Direct contact

Staal constructiebedrijf

Ville bewerkt al sinds 1955 alle soorten metaal, maar is vooral gespecialiseerd in staal, rvs en aluminium. We werken aan kleine orders, maar ook aan grote installaties die volledig in-house geëngineerd en gebouwd worden. Onze engineers maken de complete uitbesteding van productontwikkeling mogelijk, samen met onze hooggekwalificeerde metaalbewerkers en machinebouwers.

Onze bewerkingen

Bekijk alle bewerkingen

Lasersnijden

Knippen

Kantpersen

Walsen

Lassen

Overige & maatwerk

Ville, staal constructiebedrijf

Bij Ville Metaalbewerkingen hebben we als familiebedrijf al meer dan 60 jaar kennis en ervaring in het bewerken van metaal. Van assemblage tot engineering, we helpen u op alle mogelijke manieren als staal constructiebedrijf. Wij kunnen u als klant ontzorgen bij Engineering in 3D, bewerkingen van metaal van a tot z, onderhoud en service, assemblage op locatie en productie van concept tot eindproduct.

Fabriek Ville

2

Fabrieken

1634

Zonnepanelen
Internationale operaties Ville

63

+

Landen actief
Werkenbij Ville

50

+

Collega's
Faciliteit Ville

5000

m2

Faciliteit

Staal constructiebedrijf

Als staal constructiebedrijf, zijn we bij Ville Metaalbewerkingen gespecialiseerd in het bewerken en vervormen van staal. Naast staal werken we ook veel met aluminium en rvs. Klanten komen bij Ville terecht voor een plaatje of halffabricaat, maar ook voor de volledige productie van apparaten en machines. We engineeren, bewerken, produceren en assembleren. Geheel naar wens van de klant, met focus op constante kwaliteit.

Klaar voor de 'next' step?

Bij Ville zijn we altijd op zoek naar vernieuwing en vooruitgang. Samen werken we aan spannende projecten en oplossingen, elk op onze eigen manier en in ons eigen vakgebied. Klaar voor de volgende stap in je carrière? Sluit je aan bij ons team en bouw mee aan een betere toekomst.

Bekijk vacatures
Wij zijn Ville

Het staal constructiebedrijf

News & Inspiration

Bekijk alle projecten