Welkom bij ville
Direct contact

Aluminium constructiebedrijf

We werken al meer dan 60 jaar aan zowel kleine orders, als grote installaties die volledig in-house ontworpen en gebouwd worden. Als uw partner in het bewerken en vervaardigen van aluminium, zijn we hét aluminium constructiebedrijf voor al uw projecten van aluminium. Van het kanten, walsen en persen van aluminium tot het lasersnijden, wij staan voor elk gewenst project voor u klaar!

Bewerkingen van RVS bij Ville

Bekijk alle bewerkingen

Lasersnijden

Knippen

Kantpersen

Walsen

Lassen

Overige & maatwerk

Meer dan 60 jaar ervaring

Ville is een familiebedrijf met al meer dan 60 jaar kennis in metaal. We ontzorgen de klant van engineering tot assemblage, geen project is te ingewikkeld. Met onze brede kennis op het gebied van verschillende soorten metaalbewerkingen, hebben we de capaciteit om ontwerpen op korte termijn te produceren.

Ook voor onderhoud of hulp op locatie bent u bij Ville aan het juiste adres. Wij ontzorgen onze klanten onder andere op het gebied van: metaalbewerking van A tot Z, engineering in 3D, assemblage (op locatie), R&D, productie van concept tot eindproduct en onderhoud & service.

Fabriek Ville

2

Fabrieken

1634

Zonnepanelen
Internationale operaties Ville

63

+

Landen actief
Werkenbij Ville

50

+

Collega's
Faciliteit Ville

5000

m2

Faciliteit

Allround in metaaltechniek

Bij Ville Metaalbewerkingen werken we voor diverse bedrijven uit verschillende sectoren. Zo werken we voor: machinebouw, voedingsmiddelenindustrie, zuivelindustrie en scheepvaartindustrie. Ook zijn we, naast deze sectoren, een belangrijk deel van de (petro)chemische industrie. Maar ook specialisaties als roestvaststalen bordessen, aluminium goten, kunstwerken, trappen en leuningen werken we vaker aan.

Klaar voor de 'next' step?

Bij Ville zijn we altijd op zoek naar vernieuwing en vooruitgang. Samen werken we aan spannende projecten en oplossingen, elk op onze eigen manier en in ons eigen vakgebied. Klaar voor de volgende stap in je carrière? Sluit je aan bij ons team en bouw mee aan een betere toekomst.

Bekijk vacatures
Wij zijn Ville

Het aluminium constructiebedrijf

News & Inspiration

Bekijk alle projecten