Welkom bij ville
Direct contact

Aluminium constructiebedrijf

Ville Metaalbewerkingen, gevestigd in Strijen, is een familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring als aluminium constructiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en assembleren van hoogwaardige aluminium constructies. Door onze jarenlange expertise leveren wij maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten.

Met een sterke focus op kwaliteit en innovatie, zijn wij de ideale partner voor complexe aluminium bewerkingsprojecten. Ons team van vakbekwame medewerkers staat garant voor precisie en betrouwbaarheid in elk project.

Bewerkingen van RVS bij Ville

Bekijk alle bewerkingen

Lasersnijden

Knippen

Kantpersen

Walsen

Lassen

Overige & maatwerk

Waarom Ville Metaalbewerkingen Kiezen?

  • Complete aluminium bewerkingen: Van ontwerp tot installatie, alles onder één dak.
  • Meer dan 60 jaar ervaring: Een betrouwbare partner met diepgaande kennis en expertise.
  • Hoogwaardige kwaliteit: Wij leveren duurzame en nauwkeurige constructies.
  • Innovatief en betrouwbaar: Continu streven naar verbetering en klanttevredenheid.

Bij Ville Metaalbewerkingen combineren we traditioneel vakmanschap met de nieuwste technieken om de beste resultaten te leveren. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat uw aluminium constructieproject aan de hoogste standaarden voldoet.

Fabriek Ville

2

Fabrieken

1634

Zonnepanelen
Internationale operaties Ville

63

+

Landen actief
Werkenbij Ville

50

+

Collega's
Faciliteit Ville

5000

m2

Faciliteit

Allround in metaaltechniek

Bij Ville Metaalbewerkingen werken we voor diverse bedrijven uit verschillende sectoren. Zo werken we voor: machinebouw, voedingsmiddelenindustrie, zuivelindustrie en scheepvaartindustrie. Ook zijn we, naast deze sectoren, een belangrijk deel van de (petro)chemische industrie. Maar ook specialisaties als roestvaststalen bordessen, aluminium goten, kunstwerken, trappen en leuningen werken we vaker aan.

Klik hier voor meer informatie over ons als constructiebedrijf

Klaar voor de 'next' step?

Bij Ville zijn we altijd op zoek naar vernieuwing en vooruitgang. Samen werken we aan spannende projecten en oplossingen, elk op onze eigen manier en in ons eigen vakgebied. Klaar voor de volgende stap in je carrière? Sluit je aan bij ons team en bouw mee aan een betere toekomst.

Bekijk vacatures
Wij zijn Ville

Het aluminium constructiebedrijf

News & Inspiration

Bekijk alle projecten